K 1600 GTL

от 50 500 лв*

645 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW K 1600 GTL.

ЛУКСОЗНО ПЪТУВАНЕ. ПЪРВОКЛАСНО ПРИСТИГАНЕ.

Качете се. Отново и отново. Потопете се в хоризонта в стил и елегантност на този луксозен туринг мотоциклет с висока производителност. Новият мотоциклет BMW K 1600 GTL е върхова технология с високо качество и чист комфорт, което може да се похвали с легендарния шестцилиндров двигател. Сега стандартно оборудван с най-новото поколение на Dynamic ESA и ABS Pro. Направете елегантно впечатление с панелите с нов дизайн. Останете спокойни и съсредоточени при всякакви метеорологични условия и на всяко разстояние. Самостоятелно или с партньор: насладете се на превъзходен контрол и безпроблемно управление във всичките си пътувания и дейности. Пътуването с K 1600 GTL ви отвежда до едно ново измерение – стилно, мощно, луксозно – ви очаква първокласно изживяване.

ДИЗАЙНЪТ НА K 1600 GTL

Избери своя стил.

С разнообразните цветови варианти или с изключителния стил Elegance, можете да проектирате своя K 1600 GTL още по-точно, за да отговори на вашите желания.

Абанос металик

Цветът абанос металик подчертава елегантния ген на K 1600 GTL с вечен лукс.

Light white неметалик

Висококачествената боя на базовия модел K 1600 GTL придава модерен вид и отлично подчертава пропорциите.

Thunder grey металик

K 1600 GTL има дискретно, вечно и елегантно присъствие в Thunder gray металик.

Опция 719 Blueplanet металик

Option 719 в цвят Blue planet металик Spezial съчетава най-новата технология боя с ръчно изработени детайли.

Opt. 719 Sparkling storm металик

Фин детайл на боята от опция 719 Sparkling storm металик Spezial – традиционното ръчно боядисване.

Дизайнът: съвършенство.

Дизайнът на K 1600 GTL получи първокласна надстройка. Новопроектираните странични панели, радиаторните решетки, облицовката на резервоара и отделението за съхранение ви помагат да направите още по-елегантно впечатление. Подобряването на детайли, като стъпенката помогна за последния щрих на изящния му вид. Отличителните елементи като окачването на предното колело на Duolever, очертаният редови шестцилиндров двигател, иновативните ксенонови фарове и шасито остават пионери в стила. Заедно с предната секция с нов дизайн, включително огледалото и предното стъкло, е постигнато уникално елегантно и динамично изваяна визия.
Този луксозен, пълен пакет не само се гордее с първокласен дизайн, той също е изключително привлекателен на пътя.

ШЕСТЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

1.649

обем в куб. см

750

височина на седалката в мм

175

Нм макс. въртящ момент на затягане при 5250 об/мин

117

място за съхранение в литри

Редови шестцилиндров, 4-тактов двигател с водно-маслено охлаждане

ДАННИ И ОБОРУДВАНЕ

Доминиращ 6-цилиндров двигател.

Първокласно задвижване: легендарният редови шестцилиндров двигател предлага безпрецедентна гладкост на работата и невероятни динамични характеристики, уникални за луксозния туринг сектор. Мощността му е 118 кВт (160 к.с.) и макс. въртящ момент от 175 Нм при 5250 об/мин осигуряват перфектната динамична тяга. И 70% от максималния въртящ момент са вече достигнат още при 1500 об/мин.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА K 1600 GT

Стандартен ауспух

Двата големи задни шумозаглушителя осигуряват мощен шестцилиндров звук.

Спортен ауспух Akrapovič

Спортна и елегантна персона с най-високите стандарти и висококачествен материал.

K 1600 GTL АКЦЕНТИ

Ново измерение.

Стандартно оборудваният Dynamic ESA добавя ново измерение към вашето преживяване при каране. В рамките на милисекунди, високочувствителната сензорна кутия установява условията за каране и регулира амортисьора в окачването. Това гарантира идеалните настройки на амортисьорите при всяка ситуация на езда. Дори върху наклон, нивата на комфорт, които преди са били невъобразими, вече са постигнати, което води до изключително стабилно пътуване.

Още Dynamic ESA

Просто се качете и се отпуснете.

K 1600 GTL също предлага безпрецедентен комфорт. Неговите примамливи характеристики включват огромно пространство и отлична достъпност. Внимателно обмислените и лесно достъпни решения за съхранение се фокусират върху комфорта на ездача, правейки K 1600 GTL безкомпромисен избор в качеството на тура. Ездата с партньор по време на дълъг път е истинско удоволствие, благодарение на редица детайлни решения като централно заключване, отопление на седалките, електрически регулируемо предно стъкло и диапазон от височини на седалките.

Разнообразните режими на каране и динамичното управление на тягата осигуряват повишен комфорт. Към това се добавя и мултиконтролер – основна концепция за управление, която позволява на водачите да се придвижват удобно в бордовото меню, без да свалят ръцете си от кормилото или очите си от пътя. Нищо не може да ви спре по време на спокойната ви езда на K 1600 GTL към нови хоризонти. Моторът с безкрайни функции – серия от луксозно оборудване.

Преглед на техническите характеристики.

За най-добър контакт с пътната настилка.
Стандартната система Dynamic ESA отново значително повишава първокласния комфорт от карането на K 1600 GTL. Гарантира най-добро сцепление, безопасност и най-високо ниво на контрол: електронно управляемата система ESA регулира окачването, като автоматично се настройва към пътната настилка в зависимост от пътните условия и маневрите. Правейки това, гарантира значително подобрен контакт между пътната настилка и гумите дори в наклон. Осигуряване на стабилни характеристики на каране и допълнително повишаване на комфорта и безопасността – особено при тези дълги пътешествия.

Стандартната опция „Road“ – ви пренася комфортно над всички неравности. С „динамичната“ настройка се избира общо по-твърдо амортизиращо действие: за спортно динамично каране.

Още Dynamic ESA

Лесно обръщане. Стръмни пътища или тесни пространства за маневриране в популярни туристически дестинации и места за паркиране, не са проблем с удобната система-асистент за маневриране (TCA). Оставяйки ви само с усмивка при паркиране и маневриране. Активирайте асистента за маневриране с поставяне на мотоциклета на неутрална скорост и активирайте функцията използвайки бутона на лявата дръжка на кормилото. Веднага при появата на R на дисплея и натискането му, можете да излезете плавно от вашето място за паркиране и да се отправите на момента към вашата следваща дестинация.

Повече светлина. Повече безопасност.
Стандартният ксенонов фар е два пъти по-ярък и консумира 30% по-малко енергия от конвенционалните халогенови светлини. Те осигуряват постоянно осветяване на пътното платно – особено през нощта и с лоша видимост. В същото време, те правят по-видими и вас. Цилиндричния предпазител на крушката на фара, предпазва от заслепяване другите участници в пътното движение.

Светлината следва колелата. Адаптивен фар.
Адаптивният фар, който се предлага като допълнителен аксесоар, оптимално осветява пътя при завои. Сервомотор в основния фар компенсира ъгъла на завиване на мотоциклета при завиване, насочвайки светлината в оптимален ъгъл за пътя. За водача това представлява огромно увеличение на активната безопасност при шофиране, особено при завиване през нощта.

Монтирайте и се насладете в спокоен начин.
Независимо дали сте на тур или просто пътувате през деня, кутиите и отделенията за съхранение на K 1600 GTL осигуряват достатъчно място за всичко, което желаете да приберете. От ежедневните най-важни неща, оборудване и дрехи, а дори и спомените от ваканцията.

Предлаганият като опция багажник впечатлява със своя удобен интериор и вътрешното осветление, оборудвано като стандарт. Вашият пътник ще хареса малката удобна облегалка. Стандартните цветове на мотоциклета са перфектно интегрирани в елегантния вид на K 1600 GTL. Допълнителното отделение за съхранение на капака на горната кутия осигурява място за всички най-важни неща за пътуване, документи и предмети.

Разделите ви дават още повече място и ред за вашата туристическа кутия. С дръжката за носене и свалящата се презрамка, тя е идеалният спътник за разходка в града.

Изключителни характеристики за повишен комфорт.
Безконтактно запалване и централното заключване правят живота ви по-лесен и бързо се превръщат в спътници, без които не можете.

Благодарение на безконтактното запалване, механичният ключ става излишен, така че вече не трябва да прекарвате излишно време да го търсите, преди да тръгнете. Достатъчно е просто да носите ключа в джоба на якето си, за да отключите и стартирате своя мотоциклет.

Централното заключване гарантира, че съдържанието на отделенията за съхранение и допълнителните кутии са защитени от крадци, когато заключите мотоциклета – всичко това само с натискане на бутон на кормилото. Позволява ви да започнете екскурзията след слизането още по-бързо.

Смяна на скоростите като на състезание.
Това е лукс – преди всичко плюс за лесната работа: shift assistant Pro първоначално е разработен за състезателен спорт. Адаптиран за туринг сектора, той ви позволява да превключвате скорости, без да използвате съединителя в почти никакъв диапазон на натоварване или скорост на двигателя. По време на ускорението дръжката на дросела остава отворена и осигурява бързо и спокойно преместване. При превключване на по-ниска скорост със затворена дроселова клапа, системата автоматично осигурява двойно освобождаване и използва това за перфектно превключване на по-ниска скорост.

Това гарантира, че ръката на съединителя ви се облекчи и остава отпочиваща дори след дълги обиколки. В допълнение, времето на смяна се намалява в сравнение със смяната на скорости със съединител: за още по-голяма динамика и комфорт.

Приятното усещане e винаги желано. BMW Motorrad е първият производител, който предлага „интелигентно спешно повикване“, пример за това как работи: система монтирана здраво в дръжката, която в случай на произшествие може самостоятелно или автоматично да задейства спасителната система, като по този начин осигурява по-бърза помощ от спешните центрове. „Интелигентното спешно повикване“ се активира автоматично след лек или тежък инцидент. Но водачът може също ръчно да активира спешно повикване с натискането на бутон, например ако тя/той стане свидетел на инцидент. След активиране на системата, независимо автоматично или ръчно, GPS данните за местонахождението и посоката на пътуване на мотоциклета се изпращат през връзката на мобилния телефон към телефонния център на BMW. От тук, спасителната верига е активирана. За бърза, прецизна помощ. И прекрасно усещане при всяко пътуване.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Допълнително оборудване и аксесоари.

С детайлните цветове на Spezial и ексклузивното, премиум опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial и оригиналните аксесоари на BMW Motorrad можете да персонализирате K 1600 GTL според индивидуалните си предпочитания.

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без мислене, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА K 1600 GTL

Navigator V

Значи посоката винаги е ясна и можете да се отправите на обиколка по ваш избор без никакви трудни заобикалки.

Допълнителни LED предни светлини

За да виждате и да ви виждат, дори и в мъгла, сняг или дъжд.

Допълнителни спирачни светлини обикалят горния багажник

Повишава пасивната безопасност и се вписва перфектно в покриващия панел.

ОБЛЕКЛО, ПОДХОДЯЩО ЗА ТУРИНГ

Яке StreetGuard AIR

Професионално туринг яке за цялата година.

Ръкавици ProSummer

Леки, водоустойчиви летни туринг ръкавици.

Каска система 7 carbon, черна

Поставя нови еталони в безопасността, аеродинамиката и разнообразието.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.