F 850 GS Adventure

от 26 400 лв*

337 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 850 GS ADVENTURE.

СВЕТЪТ СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

Непознатото. Именно то те движи напред, то те кара да излезеш и да се отправиш към него. Надалеч. Отвъд асфалтираните пътища. Новото BMW F 850 GS е идеалната машина за целта, която ще те отведе далеч, по-далеч отколкото някога си предполагал. ‘Travel enduro’ мотоциклет, създаден за истинските изследователи. За онези, които не считат никое място за прекалено отдалечено, никоя дестинация за невъзможна. Опознай света с вярната помощ на мотоциклет, който е изключително здрав, мощен и който е абсолютно подготвен да задоволи жаждата ти за приключения. Това е новият F 850 GS Adventure.

ДИЗАЙНЪТ НА НОВИЯ F 850 GS ADVENTURE.

Избери цвят.

Мотоциклетът се гордее със своите GS гени, които са ясно видими в неговия силует. Резервоарът вече е разположен между каращия и кормилото, за перфектно разпределение на масата. Новата геометрия на рамата дефинира изключително удобна позиция на каране, а гамата от цветове подчертават различни страни от силния характер на новия F 850 GS Adventure.

Ice grey

Нека приключението да започне. Това е твоят F 850 GS Adventure в базовия цвят Ice grey.

Изпълнение Rallye

Спортните усещания са гарантирани. Lupin blue металик с контрастиращи акценти в червено и бяло. Вълнуващи детайли на изпълнението Rallye: късата слюда, Rallye седалката и анодизираните колела и вилка в златист цвят.

Изпълнение Exclusive

Експресивен, ексклузивен. Твоят F 850 GS Adventure в основния Granite grey металик и впечатляващи детайли в контрастиращи цветове. Златните колела и вилка го правят още по-благороден.

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция

Глобалният играч сред авантюристите.

F 850 GS Adventure се чувства като у дома си навсякъде. С него преодоляваш вятър и дъжд, слънце и суша. Без значение от терена, този мотоциклет ще те преведе с максимален комфорт. Голямото стъкло се регулира по височина, стандартната седалка е изключително удобна, а резервоарът е с обем 23 литра. А за да си напълно спокоен, твоят F 850 GS Adventure идва с допълнения, гарантиращи неговата цялост и удобство: двигателят е предпазен от здрава тръбна конструкция, страничните панели също са особено здрави, а по отношение на практичността, моторът идва с планка за багаж от неръждаема стомана и подготовка за монтаж на алуминиев топкейс. Машината е премислена до последния детайл, за да бъде глобален играч в сред авантюристите.

2-ЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ.

92

Нм при 6250 об/мин

550

км теоретичен пробег с едно зареждане

23

литра вместимост на резервоара

211

кг полезен товар

2-цилиндров, 4-тактов редови двигател с водно охлаждане

Данни и оборудване

Задвижващата сила: желанието да бъдеш откривател.

Жаден за приключения: изцяло новият ‘parallel twin’ двигател ти предоставя запаси от мощност, с които да пътешестваш с лекота. Конструкцията и технологиите му предопределят неговия мощен звук и линейно разгръщане на мощността. Тя е 95 к.с. при 8250 об/мин, разходът на гориво е скромните 4,1 л/100 км (според WMTC), а макс. въртящ момент е 92 Нм при 6250 об/мин. Това ендуро е готово за всичко, пред което нямаш търпение да го изправиш.

ЧУЙ ЗВУКА НА F 850 GS ADVENTURE.

Стандартно гърне

Характерен дизайн и изработка от неръждаема стомана.

HP спортно гърне

Висококачествено гърне с титаниев корпус. Променя не само визията, но и звука на мотоциклета.

Това е ново.

Подобрени режими за каране: серийно Rain и Road.

При Rain газта става осезаемо по-мека, ABS системата минава в режим за асфалт, а ASC за работа в условията на хлъзгава настилка. В режим Road моторът отговаря изключително спонтанно на командите с газта, a ASC системата се адаптира за асфалт с висок коефициент на сцепление. И двата режима са оптимизирани и рекалибрирани в сравнение с тези при предишния модел.

ASC система още с базовото оборудване.

Стандартната система за контрол на сцеплението ASC (Automatic Stability Control) прави карането по-сигурно. При определени условия, например при хлъзгав участък от пътя, тя може да намали тягата на мотора. По този начин ASC подобрява значително активната сигурност в ключови ситуации. Разбира се, системата може да се изключва за каране извън пътя.

Още по-лесен за каране: самоусилващ се съединител с ‘anti-hooping’ функция.

Новият самоусилващ се съединител с ‘anti-hooping’ функция е част от серийното оборудване на F 850 GS Adventure. Той значително намалява нежелания ефект на моторната спирачка, което е особено полезно при спонтанно спиране, съпроводено с едновременно сваляне на предавки. В допълнение, механично свързаното лостче на съединителя се натиска осезаемо по-лесно.

F 850 GS ADVENTURE В ДЕТАЙЛИ.

Ергономия. Отношение към водача.

Ергономията на F 850 GS Adventure те провокира да избереш по-дългия маршрут. Стандартната седалка е с височина 875 мм и е особено комфортна за продължително каране. Не ти допада? Няма проблем, BMW Motorrad предлага широка гама от различни седалки, за всеки ръст и вкус. В крайна сметка, машината трябва да се адаптира по теб, а не обратното. Регулируемите лостчета на съединителя, спирачките и скоростите, също са част от стандартното оборудване, както и ендуро степенките и високото кормило. Те дават осезаемо удобство на по-високите карачи, особено извън пътя.

ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЯ

Карай към мечтите си.

Накъдето и да си потеглил, F 850 GS Adventure ще те отведе дотам. Големият му 23-литров резервоар осигурява пробег от над 500 км, което ти позволява да достигнеш до места, за които само си мечтал. Невероятният комфорт обаче, е този, който превръща мотоциклета в изключителна машина за дълги пътешествия. По-голямото туринг стъкло и осигурява чудесна защита от вятъра и атмосферните условия, а ергономично оформената седалка гарантира удобство. А за да си сигурен, че нищо няма да ти липсва, F 850 GS Adventure може да бъде снабден със супер функционална система от алуминиеви куфари.

Демонстрация на превъзходство. Независимо от терена.

Всеки, който пътешества из непознати територии, се нуждае от машина, на която може да разчита. Във всякакви ситуации. Без значение дали кара през гористи планини, пясъчни дюни или речни долини, F 850 GS Adventure се справя с всичко с лекота. Мотоциклетът излиза изключително подготвен още от завода. Новата рама е още по-устойчива на усукване, гарантирайки допълнителна прецизност в управлението. Предното окачване е съставено от обърната вилка, а отзад работи прогресивна WAD система. F 850 GS Adventure предлага 230-милиметров ход на окачването отпред и 215-милиметров отзад – предостатъчен за всякакъв терен. Изключващият се ABS, както и режимите Road и Rain, правят машината още по-убедителна, сигурна и ефективна. Допълнителните режими за каране Pro включват още Enduro и Enduro Pro програми, като при тях ABS системата се превръща в ABS Pro, а ASC в DTC (Dynamic Traction Control). F 850 GS Adventure демонстрира своето превъзходство извън пътя и благодарение на 21-инчовата си предна гума, колелата със спици за безкамерни гуми, защитните тръби на двигателя и практичните протектори за ръцете.

Допълнителни забележителности на F 850 GS Adventure.

Dynamic ESA (Electronic Stability Adjustment) настройва работата на окачването автоматично, според конкретните условия.

Режимите на каране Pro позволяват лесно адаптиране на мотоциклета към различни условия на каране. В допълнение към стандартните Rain и Road, получаваш също Enduro и Enduro Pro, а стандартните ABS и ASC се заменят от ABS Pro DTC. Enduro режимът се характеризира с осезаемо по-плавно подаване на газ, като ABS Pro и DTC системите преминават в режим на работа, съобразен с условията на по-малкото сцепление извън пътя. А в случай, че искаш да се насладиш на пълната офроуд динамика на мотора, Enduro Pro режимът ти предлага оптимална рязкост на газта и настройки на ABS Pro и DCT, съобразени с особеностите на гумите за офроуд. При този режим се изключва и ABS системата на задното колело, позволявайки провокирането на дрифтове.

Connectivity обединява различни функционалности, като например навигацията, телефонните функции и слушането на музика, в общ 6,5-инчов цветен TFT дисплей.

Борд компютърът Pro ти предлага ясен достъп до цялата нужна информация.

F 850 GS Adventure предлага най-различни решения за оптимално пренасяне на багаж. Моторът може да се снабди с планка за багаж от неръждаема стомана (допълнително оборудване) за монтиране на централен алуминиев куфар, както и със система за монтаж на странични куфари. Самите алуминиеви куфари са с издържан в стила на мотора GS Adventure дизайн, като джобът в пасажерската седалка, пространството под нея и чантата за резервоар, предлагат допълнителни решения за багажа.

Персонализация

ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

Твоят F 850 GS Adventure.

Още по-индивидуален.

Открийте повече

АКСЕСОАРИ ЗА ТВОЯ F 850 GS ADVENTURE.

HP спортно гърне

Висококачественото гърне с титаниев корпус и карбонов накрайник. То осигурява мощен, плътен звук и е ясно свидетелство за спортния характер на мотора. Освен това, то е и с около 2,3 кг по-леко в сравненеи със стандартното.

Алуминиев централен куфар (топкейс)

Водонепромокаем и заключващ се топкейс с голям обем. Перфектното решение за всички пътешественици, дори за онези с най-големите изисквания. Обемът му е ок. 30 литра и е достатъчен да побере която и да е каска от гамата на BMW Motorrad. Кейсът е прахо- и водоустойчив, ефективен при всякакви условия.

LED мигачи

Елегантни мигачи с прозрачен корпус и LED технология. Едновременно подобряват визията на мотора и намаляват консумацията на енергия. Освен това, LED елементите за значително по-трайни от обикновените крушки с нажежаема жичка.

ЕКИПИРОВКА ЗА ТВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

EnduroGuard екип, черен

Дишащ, ветро- и водоустойчив екип за приключения.

Gravel ботуши

Водоустойчиви кожени ендуро ботуши за всекидневно каране.

GS Carbon каска, матово черна

Аеродинамична ендуро каска от 100% карбон.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.