K 1600 Grand America

от 52 435 лв*

670 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW K 1600 GRAND AMERICA.

ОТВЪД ХОРИЗОНТА.

Пътят е отворен. Дори и този, който не е достатъчен за вас. Винаги желаете да се качите, защото никога не сте били толкова близо до пътя. С Grand America можете да се отпуснете и да се насладите на пътуването. Като напълно оборудван луксозен туристически мотоциклет, този пълен с екстри “full dresser” предлага максимално удоволствие от карането и комфорт за безгрижно пътуване. Легендарният 6-цилиндров редови двигател триумфира с несравнима плавност на движението с впечатляваща мощност. Винаги готов за още някой километър. Дори силуетът е на друго ниво: от високото стъкло до отличителната задница с лесен за използване багажник и облегалка. Това се допълва от новаторската технология и изобилието от пространство – особено за двама. На една ръка разстояние: Grand America прави хоризонта безграничен – и все пак толкова близо.

ДИЗАЙНЪТ НА K 1600 GRAND AMERICA

Избери своя стил.

Предлага се в два цвята за различен външен вид. Всеки от тях придава на K 1600 Grand America различен характер, от елегантен до супер спортен. Вие решавате кой пасва най-добре на вас и вашия стил на каране.

Цвят: Black storm металик

За по-елегантен вид.

Austin Yellow металик / Black storm мет.

За по-елегантен вид.

С форма на свобода.

Не може да се отрече: С емблематичната наклонена линия и стоманения шумозаглушител, успоредно на пътя, този луксозен туристически Bagger изглежда сякаш се слива с пътя. Неустоимата предница и впечатляващата задница: интегрираните в куфарите LED мигачи и стоп светлини го правят изпъкнала от тълпата. В допълнение към Blackstorm Metallic, изключителният цвят Austin Yellow Metallic символизира пейзажа от изгрев до залез слънце. Мощният 6-цилиндров двигател е издържан в черно и не оставя никакво съмнение: Наслаждавате са на вашата свобода максимално. Стандартните черни тръбни ръкохватки, които са винаги на една ръка разстояние. Висококачествените табелки върху резервоара на машината изпълняват целта си – както и вашата: K 1600 Grand America.

ШЕСТЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

1,649

обем в куб. см

175

Нм макс. въртящ момент на затягане при 5250 об/мин

750

височина на седалката (ниска седалка) в мм

125

Нм при 1500 об/мин, това е равно на 70% от макс. въртящ момент

Редови шестцилиндров, 4-тактов двигател с водно-маслено охлаждане.

ДАННИ И ОБОРУДВАНЕ

Големи мечти? Няма проблем.

Това е вашият тур, вашата мечта. Подгответе своя собствен път с 6-цилиндровия двигател и капацитета му от 1649 куб. см. За динамично преживяване и превъзходно гладко движение. Максималният въртящ момент от 175 Нм и 118 кВт (160 к.с.) развива несравнима и лека тяга. Вече разполагате с общо 70% въртящ момент при 1500 оборота в минута. Можете да почувствате силата дори и с най-леко движение на китката – последван от мощен, спокойно плъзгане. Асистентът за завиване осигурява маневриране без усилие, докато си почивате от карането. Можете дори да продължите да релаксирате през останалата част от пътуването. Защото благодарение на Keyless Ride можете бързо да се върнете на пътя без усилие.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА K 1600 GRAND AMERICA

Изпускателен тръбопровод

Осигурява мощен шестцилиндров звук

АКЦЕНТИТЕ НА K 1600 GRAND AMERICA

И все така.

Удобно пътуване с изобилие от пространство: с Grand America, никога няма да искате пътуването да свърши. Стандартната система Dynamic ESA предлага оптимална работа на окачването, а режимът „DYNAMIC“ осигурява уникална гладкост на придвижването. Поставете краката си на стандартната стъпенка – отпуснат, типичен „американски начин на каране“. Височината на седалката е намалена с 7 см за още по-голяма достъпност, особено при монтажа и демонтажа на мотоциклета –  и стъпенките също са преместени надолу. Освен това, стандартното оборудване впечатлява със защитата на двигателя и аудио системата с подготовка за навигация. Пътуването продължава. Почувствайте се още по-комфортно с облегалките за ръце, налични при заявка.

Преглед на техническите характеристики.

Приятното усещане е винаги с вас.

BMW Motorrad е първият производител, който предлага „интелигентно спешно повикване“, пример за това как работи: система монтирана здраво в дръжката, която в случай на произшествие може самостоятелно или автоматично да задейства спасителната система, като по този начин осигурява по-бърза помощ от спешните центрове. „Интелигентното спешно повикване“ се активира автоматично след лек или тежък инцидент. Но водачът може също ръчно да активира спешно повикване с натискането на бутон, например ако тя/той стане свидетел на инцидент. След активиране на системата, независимо автоматично или ръчно, GPS данните за местонахождението и посоката на пътуване на мотоциклета се изпращат през връзката на мобилния телефон към телефонния център на BMW. От тук, спасителната верига е активирана. За бърза, прецизна помощ. И прекрасно усещане при всяко пътуване.

За най-добър контакт с пътната настилка.

Стандартната динамична система ESA още веднъж значително увеличава първокласното комфортно каране на K 1600 Grand America. Гарантира най-добро сцепление, безопасност и най-високо ниво на контрол: електронно управляемата система ESA регулира окачването, като автоматично се настройва към пътната настилка в зависимост от пътните условия и маневрите. Правейки това, гарантира значително подобрен контакт между пътната настилка и гумите дори в наклон. Осигуряване на стабилни характеристики на каране и допълнително повишаване на комфорта и безопасността – особено при тези дълги пътешествия.

Още Dynamic ESA

Лесно обръщане.

Стръмни пътища или тесни пространства за маневриране в популярни туристически дестинации и места за паркиране, не са проблем с удобната система-асистент за маневриране (TCA). Оставяйки ви само с усмивка при паркиране и маневриране. Активирайте асистента за маневриране с поставяне на мотоциклета на неутрална скорост и активирайте функцията използвайки бутона на лявата дръжка на кормилото. Веднага при появата на R на дисплея и натискането му, можете да излезете плавно от вашето място за паркиране и да се отправите на момента към вашата следваща дестинация.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Специално оборудване и аксесоари

С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате K 1600 Grand America, за да отговари напълно на вашите индивидуални предпочитания на скутер.

Открийте повече

TOURER CONCEPT 101

Елегантен културист.

Вдъхновен от безкрайната магистрала, чувството на свобода и безусловната независимост, дизайнерският екип на BMW Motorrad измисли изцяло нов подход към туристическите мотоциклети с техния Concept 101: елегантен, ексклузивен, ориентиран към света и чиста мощ за пътешествия.

Прочети още

ОБЛЕКЛО, ПОДХОДЯЩО ЗА ТУРИНГ

Atlantis костюм, антрацит

Костюм за туринг, подходящ за всякакви метереологични условия с много допълнителни екстри.

Atlantis ръкавици, антрацит

Кожени туринг ръкавици за пролетта и есента.

Каска System 7 карбон, light white

Поставя нови еталони в безопасността, аеродинамиката и разнообразието.

ОЩЕ ТУРЕР МОДЕЛИ

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.