F 900 R

от 17 100 лв*

218 лв. на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW F 900 R.

ДИНАМИЧНО, ПРОГРЕСИВНО, ИНТУИТИВНО.

Със своя изчистен и излъчващ мощ дизайн, F 900 R просто иска да бъде каран. Той е динамичен роудстър, който ускорява пулса ти. F 900 R отговаря с директност и прецизност, мощността му се разгръща линейно, в синхрон с твойте желания, а електрониката от последно поколение, го прави изключително сигурен.

Качи се, карай, #NeverStopChallenging.

Създаден за забавление.

Зад мускулестите извивки на F 900 R стои техника за истинско забавление. Извивки, всяка от които със свое точно предназначение. Предницата е агресивна. Фарът и кокпитът са компактно позиционирани на кормилото. F 900 R е като боксьор по време на мач: постоянно готов за светкавична атака. Резервоарът е изнесен напред, за оптимален баланс на масите, а опашката е къса. Изпускателната система завършва с компактно гърне, разположено ниско долу.

Твоят стил има значение.

Всяка цветова комбинация говори за характера на твоя F 900 R. Както и за самия теб.

Спортен стил: Hockenheim сребрист металик / Racing Red

Комбинацията от черни колела, сребрист калник и златистата анодизирана вилка, подсилват атлетичното излъчване на F 900 R.

San Marino син металик

Ярка и свежа комбинация, подчертаваща динамиката на F 900 R.

Black Storm металик

Черен и драматичен: този избор подчертава агресивните черти от характера на F 900 R.

3 години гаранция.

Карай безгрижно, още и още. Даваме ти още една година гаранция.

Сега вече всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

105

к.с. макс. мощност

92

Нм макс. въртящ момент при 6500 об/мин

895

куб. см работен обем

770

мм до 865 мм височина на седалката

НАПРАВИ ЖИВОТА СИ ПО-МОЩЕН

Интуитивен, спонтанен и динамичен. Не чакай вълнуващите моменти – създай си ги. Двуцилиндровият редови двигател на F 900 R се характеризира с висок въртящ момент, 92 Нм при 6500 об/мин. Изобилие от тяга, точно там, където ти е необходима.

Първите стъпки са най-лесни – A2 версията на F 900 R.

BMW F 900 R се предлага също и в изпълнение с 95 к.с., като може да се кара с категория A2. Това дава възможност и на тепърва навлизащите в света на мотоциклетите, да се насладят на новия динамичен роудстър на BMW Motorrad.

ЧУЙ ЗВУКА НА F 900 R

Стандартно гърне

Характерен дизайн и изработка от неръждаема стомана.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE LUI F 900 R

Адаптивен фар.

Адаптивните светлини отпред се задействат автоматично, когато мотоциклетът се наклони на повече от 7°. Допълнителното осветяване на завоя се осъществява от отделни LED сегменти във фара, което прави нощните карания по-сигурни.

Перфектен за всеки.

F 900 R предлага перфектна позиция зад кормилото. За всеки, благодарение на избора от шест различни височини на седалката, възможността за по-високо кормило и серийно настройващите се лостчета при ръкохватките. Стъклото също може да се поръча в по-високо изпълнение, за по-добра защита от вятъра.

Всеки може да конфигурира F 900 R по перфектен за него начин. Нещо, което дефинира динамичния роудстър, като такъв.

Повече наслада от карането.

Опционалните режими за каране Pro правят динамичния роудстър още по-динамичен. С тях идват и системите ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC), както и Engine Braking Control (EBC). DBC осигурява повече стабилност при спиране, а EBC системата елиминира шанса от превъртане задното колело при спонтанно подаване на газ или натискане на съединителя. Gear Shift Assistant Pro, както и електронно контролираното окачване, също правят карането по-динамично.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.