K 1600 GT

от 46 200 лв*

590 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW K 1600 GT.

НЕПРЕОДОЛИМО ЖЕЛАНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕ НА ДВЕ КОЛЕЛА.

Да си на път, да придобиваш впечатления, да имаш много преживявания, спокойно и все пак динамично удоволствие от карането: така изглежда светът от седалката на новия BMW K 1600 GT. Защото ви предлага още повече превъзходство и динамика, с още повече комфорт при пътешествията: неговият 6-цилиндров двигател вече е икона със своята мощност и плавност. Към това се прибавя и абсолютната надеждност на дълги разстояния със защита от вятър и атмосферни влияния и оборудване, което ви кара да искате да яхнете машината веднага. И иновативните акценти, като интелигентното спешно повикване ECALL, напълно допълват цялостния пакет. Толкова добре оборудвани, колкото сте с K 1600 GT, вие не само виждате много по време на пътешествията си, но и вас ви виждат всички. Всъщност впечатлявате хората, независимо дали сте спрели или се движите.

ДИЗАЙНЪТ НА K 1600 GT

Избери своя стил.

Три различни версии поддържат както динамичния ген, така и удобната страна на K 1600 GT. По този начин пропорциите и емоциите се изразяват перфектно.

Mars червен металик

Основният вариант се предлага с богат цвят Mars червен металик и изглежда модерен и изключителен, дори и с тъмни контрастни повърхности.

Цвят: Black storm металик

В Black storm металик пропорциите и емоционалният дизайн са отлично подчертани.

Спортен стил

Цветът Lupin син металик/black storm металик и специално проектирани компоненти и избрани повърхности осигуряват спортен вид.

Опция 719 Blueplanet металик

Option 719 в цвят Blue planet металик Spezial съчетава най-новата технология боя с ръчно изработени детайли.

Opt. 719 Sparkling storm металик

Фин детайл на боята от опция 719 Sparkling storm металик Spezial – традиционното ръчно боядисване.

Динамика също и за окото.

Динамиката и комфортът, тези характеристики на K 1600 GTсъщо са отразени в дизайна: предното окачване Duolever, ксеноновият фар с адаптивно предно стъкло, мощният 6-цилиндров двигател и рамката правят цялата висококачествена визия наистина открояваща се. Напълно новият изглед отпред и отстрани са атлетично и рязко изобразени и осигуряват спортен, модерен външен вид. Шумозаглушителят 6-в-2 отразява потенциала на 6-цилиндровия двигател както визуално, така и акустично.
Забележителният външен вид на K 1600 GT се поддържа от висококачествената боя: от изключително дискретна до спортна динамика. Вие решавате какво ви подхожда.

ШЕСТЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

118

кВт (160 к.с.) при 7750 об/мин

3,2

ускорение от 0 до 100 км/ч в сек.

175

Нм макс. въртящ момент на затягане при 5250 об/мин

810

височина на седалката в мм

Редови шестцилиндров, 4-тактов двигател с водно-маслено охлаждане

ДАННИ И ОБОРУДВАНЕ

Първокласен пакет.

Легендарен: шестцилиндров редови двигател. С него всяка езда е удоволствие. С ненадминатата си плавност и мощност, той надеждно осигурява желаната динамика. Максималният му въртящ момент от 175 Нм и 118 кВт (160 к.с.) развива несравнима и тяга. По този начин 70% от въртящия момент вече е налице при 1500 оборота в минута. Това означава, че най-малкото движение на ръката дава на K 1600 GT добра доза контролируемост при турове: характеристики на реакцията и управление присъщи на чистокръвните породи.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА K 1600 GT

Стандартен ауспух

Двата големи задни ауспуха, изработени от изчеткана неръждаема стомана, осигуряват мощен шестцилиндров звук.

Спортен ауспух Akrapovič

Двойният спортен ауспух от Akrapovič залага на най-високите изисквания, когато става въпрос за външен вид и материал. Неговият дълбок, чист звук привлича вниманието.

АКЦЕНТИТЕ НА K 1600 GT

Разширено стандартно оборудване.

Технически на най-високо ниво оборудването, стандартното оборудване на K 1600 GT, не оставя да се желае нищо повече: ABS Pro, която осигурява безопасно спиране, дори и когато се накланя, иновативният ксенонов фар и мултиконтролерът са само някои от екстрите на оборудването. Ново при стандартното производство: dynamic ESA. Шасито разпознава и контролира действието на амортисьора и сензора за ъглова скорост и управляващите устройства в милисекунди. По този начин тя осигурява най-добрите настройки на амортисьорите при всяка ситуация на шофиране. Дори и при наклон, се постига комфорт на демпфериране, непознат досега и в резултат на това постоянно стабилно поведение при каране

Желаете ли още?

Многобройните допълнителни принадлежности като адаптивно предно стъкло, безконтактно запалване или централно заключване осигуряват още повече комфорт, безопасност и спокойно пътуване само с натискане на бутон. BMW Motorrad е първият производител на мотоциклети, който предлага опционалното „интелигентно спешно повикване“, което е допълнителен плюс по отношение на безопасността. Благодарение на асистента за управление на въртящия момент, маневрирането и излизането от паркоместа е безпроблемно, дори и на стръмен терен. Shift assistant осигурява още по удобна и динамична смяна на предавките.

Преглед на техническите характеристики.

Приятното усещане e винаги с вас.
BMW Motorrad е първият производител, който предлага „интелигентно спешно повикване“, пример за това как работи: система монтирана здраво в дръжката, която в случай на произшествие може самостоятелно или автоматично да задейства спасителната система, като по този начин осигурява по-бърза помощ от спешните центрове.

„Интелигентното спешно повикване“ се активира автоматично след лек или тежък инцидент. Но водачът може също ръчно да активира спешно повикване с натискането на бутон, например ако тя/той стане свидетел на инцидент. След активиране на системата, независимо автоматично или ръчно, GPS данните за местонахождението и посоката на пътуване на мотоциклета се изпращат през връзката на мобилния телефон към телефонния център на BMW. От тук, спасителната верига е активирана. За бърза, прецизна помощ. И прекрасно усещане при всяко пътуване.

Лесно обръщане.
Стръмни пътища или тесни пространства за маневриране в популярни туристически дестинации и места за паркиране, не са проблем с удобната система-асистент за маневриране (TCA). Оставяйки ви само с усмивка при паркиране и маневриране. Активирайте асистента за маневриране с поставяне на мотоциклета на неутрална скорост и активирайте функцията използвайки бутона на лявата дръжка на кормилото. Веднага при появата на R на дисплея и натискането му, можете да излезете плавно от вашето място за паркиране и да се отправите на момента към вашата следваща дестинация.

За най-добър контакт с пътната настилка.
Стандартната система Dynamic ESA отново значително повишава първокласния комфорт от карането на K 1600 GTL. Той осигурява идеална тяга, безопасност и най-високо ниво на комфорт: сензори за пружиниране в предната и задната част, по-специално вертикалното движение на подравняването на колелата. Въз основа на данните, динамичната ESA регулира автоматично амортизационното действие в зависимост от условията на шофиране и маневрите при каране, за да отговаря на определените обстоятелства. Правейки това, гарантира значително подобрен контакт между пътната настилка и гумите дори в наклон. Осигуряване на стабилни характеристики на каране и допълнително повишаване на комфорта и безопасността – особено при тези дълги пътешествия.

Стандартната опция „Road“ – ви пренася комфортно над всички неравности. С „динамичната“ настройка се избира общо по-твърдо амортизиращо действие: за спортно динамично каране.

Още Dynamic ESA

Повече светлина. Повече безопасност.
Стандартният ксенонов фар е два пъти по-ярък и консумира 30% по-малко енергия от конвенционалните халогенови светлини. Те осигуряват постоянно осветяване на пътното платно – особено през нощта и с лоша видимост. В същото време, те правят по-видими и вас. Цилиндричния предпазител на крушката на фара, предпазва от заслепяване другите участници в пътното движение.

Светлината следва колелата. Адаптивен фар.
Адаптивният фар, който се предлага като допълнителен аксесоар, оптимално осветява пътя при завои. Сервомотор в основния фар компенсира ъгъла на завиване на мотоциклета при завиване, насочвайки светлината в оптимален ъгъл за пътя. За водача това представлява огромно увеличение на активната безопасност при шофиране, особено при завиване през нощта.

Научете повече

Монтирайте и се насладете в спокоен начин.
Независимо дали сте на тур или просто пътувате през деня, кутиите и отделенията за съхранение на K 1600 GT осигуряват достатъчно място за всичко, което желаете да приберете. От ежедневните най-важни неща, оборудване и дрехи, а дори и спомените от ваканцията.

Предлаганият като опция багажник впечатлява със своя удобен интериор и вътрешното осветление, оборудвано като стандарт. Вашият пътник ще хареса малката удобна облегалка. В стандартните цветове на мотоциклета, тя е перфектно интегрирана в динамичния вид на K 1600 GT. Допълнителното отделение за съхранение на капака на горната кутия осигурява място за всички най-важни неща за пътуване, документи и предмети.

Разделите ви дават още повече място и ред за вашата туристическа кутия. С дръжката за носене и свалящата се презрамка, тя е идеалният спътник за разходка в града.

Изключителни характеристики за повишен комфорт.
Безконтактно запалване и централното заключване правят живота ви по-лесен и бързо се превръщат в спътници, без които не можете.

Механичният ключ ще стане излишен и отсега нататък ще имате свободни ръце – благодарение на безконтактното запалване. Онова неудобно търсене преди пътуването просто изчезва и носенето на ключа в джоба на якето ви е достатъчно, за да отключите и стартирате вашия мотоциклет.

Централното заключване гарантира, че съдържанието на отделенията за съхранение и допълнителните кутии са защитени от крадци, когато заключите мотоциклета – всичко това само с натискане на бутон на кормилото. Позволява ви да започнете екскурзията след слизането още по-бързо.

Смяна на скоростите като на състезание.
Почти лукс – но по-специално израз на динамиката на K 1600 GT: асистентът за смяна първоначално е разработен за състезания. Асистентът за превключване, който е адаптиран за използване в туринг сектора, ви позволява да превключвате скорости, без да използвате съединителя в почти никакъв диапазон на натоварване или скорост на двигателя. По време на ускорението дръжката на дросела остава отворена и осигурява бързо и спокойно преместване. При превключване на по-ниска скорост със затворена дроселова клапа, системата автоматично осигурява двойно освобождаване и използва това за перфектно превключване на по-ниска скорост.

Това гарантира, че ръката на съединителя ви се облекчи и остава отпочиваща дори след дълги обиколки. В допълнение, времето на смяна се намалява в сравнение със смяната на скорости със съединител: за още по-голяма динамика и комфорт.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Допълнително оборудване и аксесоари.

С първокласно допълнително оборудване и ексклузивни цветове Spezial от BMW Motorrad Spezial и оригиналните BMW Motorrad аксесоари можете да направите K 1600 GT да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без мислене, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотор с вашите лични акценти и най-високи стандарти за качество.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА K 1600 GT

Вътрешна чанта за турер кутия

Практична, здрава вътрешна чанта.

BMW Motorrad Navigator V

Съвършената търсачка за запалени мотоциклетисти.

Допълнителни спирачни светлини обикалят горния багажник

Допълнителна LED спирачка за повишена безопасност при движение по пътищата.

ОБЛЕКЛО, ПОДХОДЯЩО ЗА ТУРИНГ

Костюм AirFlow, сив

Костюм Airy Tourer с многобройни премиум функции.

Ръкавици AirFlow, сиви

Лека, добре вентилирана лятна ръкавица с къс маншет.

System 7 карбон, light white

Поставя нови еталони в безопасността, аеродинамиката и разнообразието.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.