F 900 XR

от 22 280 лв*

284 лв. на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW F 900 XR.

БЪРЗO, ПРАКТИЧНО, УНИВЕРСАЛНО.

XR означава безкомпромисна комбинация от атлетизъм, динамика и способности за пътуване на дълги разстояния. Машина за ежедневен адреналин, за постоянна атака на завои. BMW F 900 XR е динамичен авантюрист за изписване на серпентини, и същевременно, удобен и защитаващ те от вятъра мотоциклет.

Благодарение на пълния асортимент оборудване, получаваш всичко необходимо, както за спортно каране и дълги пътешествия, така и за града. F 900 XR е мотор, който винаги пасва на настрoението ти.

#NeverSropChallenging

Ясни дизайнерски линии – мигновено разпознаваем XR.

Мотивацията на F 900 XR личи от пръв поглед. Впечатляващите LED елементи в новоразработения фар, подчертават превъзходството на модела, а обтекателите подсилват неговото самочувствие. Прецизните ръбове дефинират агресивния дизайн отпред, докато източващата се и тънка опашка, загатва за маратонските способности на машината.

Експресивни цветове.

Три цвята, подчертаващи превъзходството на F 900 XR, всеки по различен начин. Общото между тях: усещането за мощ и динамика.

Изпълнение Sport: Racing Red

Изключително динамична комбинация с преобладаващо Racing Red и акценти в техническия Granite Grey матов металик. В теб бие сърцето на атлет, нещо за което говори и твоя F 900 XR. Късото спортно стъкло и златистата анодизирана вилка, допълнително подчертават спортния характер на този мотоциклет.

Базов цвят: Light White

Базов и впечатляващ, в комбинация със страничните панели и апликацията на резервоара в Granite Grey матов металик и сребристите колела. Решителна визия, силно присъствие.

Изпълнение Exclusive: Galvanic Gold металик

Изпълнението Exclusive е абсолютен магнит за внимание. Черните колела карат Galvanic Gold цвета да изпъкне още повече, а страничните панели и апликацията на резервоара в Granite Grey матов металик, добавят технически стил на байка.

3 години гаранция.

Карай безгрижно, още и още. Даваме ти още една година гаранция.

Сега вече всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Изправена и отпусната позиция

Ергономията на F 900 XR е специално проектирана за динамика на дълги разстояния. За изписване на завои с максимална увереност и комфорт. Спортните обтекатели осигуряват защита, като видимостта е основен добродетел, заради седалката с височина между 775 и 870 мм. Лостчетата на кормилото се настройват, както и стъклото – в две позиции -, а оформлението на седалката и степенките за пасажера ти позволяват да споделиш емоциите от карането на F 900 XR.

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

105

к.с. макс. мощност при 8500 об/мин

92

Нм макс. въртящ момент при 6500 об/мин

895

куб. см работен обем

775

мм до 870 мм височина на седалката

Силата на сърцето ти: 92 Нм.

Състезателната линия е пред теб, а ти я следваш със спокойствие и увереност. Завой след завой, отново и отново. В духа на #Never StopChallenging. F 900 XR се чувства добре всеки път, когато завъртиш дясната ръкохватка, благодарение на въртящия си момент от 92 Нм, наличен между 4500 и 8500 об/мин. Управлението е интуитивно, като може да поръчаш своя F 900 XR с опционалната система за електронно регулиране на окачването Dynamic ESA, гарантираща максимален комфорт и стабилност.

XR от самото начало: A2 версията на F 900 XR.

Тепърва започваш? Това определено не е причина да не можеш да изпиташ насладата от способностите на F 900 XR, благодарение на дефорсираната до 95 к.с. версия за категория А2.

Визионер, буквално.

F 900 XR поставя нови стандарти по отношение на осветяването на пътя. Можеш да го имаш с адаптивен фар, чиито допълнителни светлинни снопове се задействат автоматично, когато мотоциклетът се наклони на повече от 7°. Допълнителното осветяване на завоя се осъществява от отделни LED сегменти във фара, което прави нощните карания по-сигурни.

Систематична сигурност.

Машината е снабдена с редица системи за сигурност. Dynamic Brake Control (DBC) и Engine Brake Control (EBC) например, допринасят осезаемо за сигурността при рязко спиране. Тяхната работа елиминира шанса от превъртане задното колело при спонтанно подаване на газ или натискане на съединителя.

ЧУЙ ЗВУКА НА F 900 XR

F 900 XR В ДЕТАЙЛИ

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.