R nineT

от 30 200 лв*

386 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R NINE T.

НЕПОВТОРИМ. ОРИГИНАЛЕН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

Мотоциклетизмът е символ на истинската свобода: пейзажът, завоите, правите. Всеки метър е от значение. Точно това е вашият път. R nineT е идеалният спътник, който почти не познава ограничения, що се отнася до вашите желания – благодарение също и на неговите безбройни възможности за персонализиране. По този начин характерът на неговия боксерен двигател ви задвижва неустоимо напред по начин, който може да се усети много добре с цялата му крива на въртящ момент, заедно с най-новите технологии. Още от самото начало, R nineT очарова мотоциклетните ентусиасти по света. Той стимулира, вдъхновява и заразява.

ДИЗАЙНЪТ НА R NINE T

Изберете своя стил.

Нови са двата цвята на Spezial опция 719 Blackstorm металик/Vintage и опция 719 Blue planet металик/алуминий от офертата за индивидуализация от BMW Motorrad Spezial. Тук вашият R nineT получава като добавка към резервоара подходящата гърбица на седалката и преден калник в избран от вас цвят. Освен това стандартната задна седалка също е включена в обхвата на доставката, а моторът се доставя със стандартната пасажерска подрамка и степенки, които могат да се отделят. С цвят на Spezial опция 719 blackstorm металик/vintage, вашият R nineT ще получи уникален и индивидуален „захабен“ вид благодарение на покритието с четка на ръка.

Black storm металик

Лъскав и класически: R nineT се показва по изчистен и неповторим начин и с цветовата си схема.

Опция 719 Black storm металик/Vintage

Обединеното жълто покритие с начален номер „21“ е с покритие с четка на ръка, също както и подплатените страни: абсолютна ретро консистенция.

Опция 719 Blue planet металик/Aluminium

Покритието с боя допринася към загатването за класически елегантно излъчване на машината. Златните ленти комбинират резервоара с гърбицата на седалката по визуално обединяващ начин.

R nineT, който не може да се сбърка.

R nineT има минимализиран стил и въпреки това абсолютно разпознаваемо присъствие. Той въплъщава страстта и иновацията от повече от 90 години производство на мотоциклети – заедно с класическите пропорции на BMW Motorrad: поразителен боксерен двигател, компактен резервоар, тънка задница. Всички материали са с непроменливо високо качество; повърхностите са внимателно обработени. Към това можем да добавим и изключително внимание към детайлите и истинско майсторство. Капакът на предното колело например е завит към вилката с помощта на лети скоби. А самата поставка за фара е направена от алуминий.

Създаден за персонализиране.

Фокусът при разработването на R nineT беше неговата модулна концепция още от самото начало: за най-висока степен на възможности за персонализиране. Безброй професионални и любителски модификации доказват високия потенциал на R nineT. Отворените интерфейси и електроники подпомагат монтажа на електрически компоненти. Към това добавяме и интелигентно проектираната подвижна рама. Крайната част на задната рама може лесно да се разглоби: за изчистен и стилен соло изглед или за други опции за седалка.

По-голяма възможност за персонализиране

ДВУЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ

119

Nm при 6000 rpm

222

kg тегло без товар, зареден догоре с гориво/готов за път

1.170

cc обем

805

mm височина на седалката

Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

ДАННИ И ОБОРУДВАНЕ

Класически боксерен двигател.

Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Резултатът: всяко пътешествие е специално преживяване. Както в града, така и по междуградския път. Същевременно R nineTотговаря на изискванията на приложимия стандарт EU-4. Стандартният BMW Motorrad ABS и опционалният ASC Automatic Stability Control ви позволяват винаги безопасно да използвате неповторимата му динамичност на пътя. Обърнатата вилка може да се регулира на ръка за индивидуално координиране: предварителното натоварване на пружината, натискът и сгъстяването могат да отговарят на вас и на вашия стил на шофиране. Новоразработеният двоен инструмент със скоростомер и оборотомер ви информира надеждно за всичко, което трябва да знаете, освен че се наслаждавате на шофирането.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА R NINE T

Стандартен заглушител

Изпускателна система „2 в 1“ в типичен роудстър стил.

Спортен заглушител Akrapovič

Произведен от титаний и карбон. За спортен вид и силен звук.

ОСНОВНИТЕ АКЦЕНТИ НА R NINE T

Отпусната поза, шофиране без напрягане.

Дори и ергономиката на R nineT е съобразена с общия му непринуден вид и динамичната му характеристика. Звучи почти като парадокс, но въпреки производителността на двигателя му, целта тук е релаксираното намаляване на скоростта – с пълното удоволствие. Балансираният ергономичен триъгълник и донякъде плоският наклон на предната вилка ви позволяват да откривате нови маршрути, в седнало положение и без да се напрягате. Това означава, че ергономиката и изключителните характеристики вървят буквално ръка за ръка с R nineT.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Абсолютно R nineT. Абсолютно вие.

Всеки мотоциклетист е уникален. Тогава защо не и всеки мотоциклет? R nineT ви предоставя множество начини за персонализиране: първокласен набор от фрезовани части на BMW Motorrad Spezial или например с оригиналните аксесоари на BMW Motorrad.

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА НОВИЯ R NINET

Защитни капаци на главата на цилиндъра Machined

CNC фрезовани защитни капаци на главата на цилиндъра, произведени от алуминий: за още по-интензивно heritage усещане.

Непропусклива капачка за масло Machined

Висококачествена непропусклива капачка за масло Усъвършенстване на индивидуалния изглед на мотоциклета ви.

Капаци на краищата на дръжките Machined

Стилните алуминиеви капаци за краищата на дръжките добавят визуални акценти.

СТИЛЪТ: ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЧИСТ И ОПРОСТЕН

Черно кожено яке

Мотоциклетно яке, произведено от кожа от водни биволи, издръжлива на протъркване и разкъсване.

Дънки с пет джоба.

Висококачествени мотоциклетни панталони с класическия стил на дънки с пет джоба.

Ръкавици Rockster

Перфектният спътник за летни круизи през града.

ОЩЕ МОДЕЛИ НА HERITAGE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.