R nineT Urban G/S

от 25 700 лв*

328 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R NINET URBAN G/S.

ПЛЕНИТЕЛЕН. МОЩЕН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

Насладете се на увереното усещане на боксер с изправена и отпусната позиция на седене в комбинация с иновативна технология. Изберете от безброй опции за персонализиране за своите уникални идеи. R nineT Urban G/S прави недвусмислено изявление: той отдава почит на ранните дни на историята на успеха на BMW Motorrad G/S. Само с един поглед става ясно, че R nineT Urban G/S улавя офроуд духа на тази ера. В същото време неговата характеристика на каране го прави истински член на днешното nineT семейство. Тя отразява начина на живот на тези времена: хората знаеха къде искат да отидат и знаеха точно как да стигнат до там. Също както и днес.

Източникът на вдъхновение: безпогрешен.

Дизайнът на R nineT Urban G/S грабва окото. Отличителните стилистични елементи го правят мощен, здрав мотоциклет, който отдава почит на оригиналния дизайн на G/S: 19-инчовото предно колело, телескопичната вилка с добре познатите силфони, маската на фара с ветрозащитното стъкло и повдигнатия калобран определят предната част на мотоциклета. Профилът му се определя от изразени хоризонтални линии. Белите елементи по корпуса и тясната и леко удължена червена седалка съживяват духа на легендарния R 80 G/S от 1980. Черните двигател и рама подчертават този ефект. Новите класически кръгли инструменти също показват, че Urban G/S е част от nineT семейството. R nineT Urban G/S също се представя отлично върху всякакви видове пътища – от черни до чакълени. Опционалните гуми с шипове и спицовани колела, степенките Enduro, занитеният топлинен екран и стоманеният лост за крачна спирачка подчертават този факт, както функционално, така и визуално.

ДВУЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ

116

Nm макс. въртящ момент на затягане при 6,000 rpm

1.170

cc обем

221

kg собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар

850

mm височина на седалката

Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

ДАННИ И ОБОРУДВАНЕ

Технология за истинско мотоциклетно забавление.

R nineT Urban G/S е верен на миналото с вида си, но с модерните си технологии отдава същото уважение и към настоящето. Той включва доказаните двигател и електрическа инсталация на BMW R nineT. R nineT Urban G/S отговаря също на текущия стандарт EU-4 благодарение на съвременната си технология. Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Всичко това за едно леко и модерно усещане на шофиране. Стандартната ABS и опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) гарантират, че винаги ще сте в безопасност, когато шофирате на пътя или по чакъл. Съществува и една последна визуална препратка към Enduro корените на G/S: повдигнатата изпускателна система, направена от полирана неръждаема стомана.

ОСНОВНИТЕ АКЦЕНТИ НА R NINET URBAN G/S

Изправени и в контрол.

Балансираният ергономичен триъгълник на Urban G/S запазва вашите ловкост и увереност на пътя: леко повдигнатата ръкохватка, дългата повърхност на седалката и малко по-изтеглените назад и разширени задни степенки правят усещането от шофирането по-спокойно и уверено. Стандартната височина на седалката за серията е 850 mm. Благодарение на опционалната по-ниска седалка, R nineT Urban G/S предлага стабилност за всички размери.

Друг визуален акцент е коженият вид на седалката. Тя е непромокаема с високо качество на изработката и фокус върху автентичната повърхност и цвят. Поради това носенето на дрехи, като например тъмни дънки, може да доведе до оцветяване на седалката. Патинираният ефект обикновено не може да се отстрани и не представлява дефект.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Персонализиране без каквито и да е ограничения.

Независимо дали искате офроуд вид или ретро излъчване, R nineT Urban G/S изразява вашата нагласа. Така че когато стане въпрос за персонализиране, възможностите са безкрайни, както се вижда в множество приключения в историята на G/S. R nineT Urban G/S може бързо да се преобразува в едноместен мотоциклет, благодарение на мобилната рама за спътник.

Освен това има наличен пригоден набор от оригинални аксесоари на BMW Motorrad и ексклузивно първокласно опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial. Накратко: вашата индивидуалност е също толкова неограничена, като удоволствието ви от шофирането.

 

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА НОВИЯ R NINE T URBAN G/S

Алуминиев предпазител за двигател

Акцентира офроуд характера.

Алуминиева преграда на капака на главата на цилиндъра

Подчертава дизайна и линията на боксерния двигател.

Протектори за ръце

Нечуплива, устойчива на UV лъчи пластмаса

СТИЛЪТ: ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЧИСТ И ОПРОСТЕН

Яке Boulder

Модерно практично мотоциклетно яке.

Водоустойчиви дънки

Ветроустойчиви и водоустойчиви мотоциклетни панталони с непринуден външен вид на джинси.

Гуменки Dry

Гуменки с височина до глезена – водоустойчиви, ветроустойчиви и от дишаща материя.

ОЩЕ МОДЕЛИ НА HERITAGE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.