R nine T Scrambler

от 25 700 лв*

328 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R NINE T SCRAMBLER.

ИСТИНСКИ. НЕОПИТОМЕН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

Откъснете се и ускорете към свободата, усетете нови неща и се насладете на връхлитащия вятър – всичко това с BMW R nineT Scrambler. Здрав мотоциклет с автентичния вид на Scrambler, комбиниран с иновативната технология и добре познатото качество на BMW Motorrad.

Независимо дали в града, на виещи се междуградски пътища или на плажа, мощният срещуположен двигател и дойните шумозаглушители на висока позиция предоставят мощно ускорение и неповторим звук. Дори дългите пътешествия с двама души са неусетни, благодарение на удобната позиция на седене. И само с няколко стъпки можете да придадете на R nineT Scrambler своя личен почерк.

Типичен Scrambler.

R nineT Scrambler ви връща назад към легендарната ера на Scrambler и носи всички отличителни белези на този необикновен тип мотоциклет: телескопична вилка със силфони, отличителен повдигнат ауспух и голямо 19-инчово предно колело. Компактният стоманен резервоар в монолитна металикова матова боя подчертава изчистения стил. В добавка към това колелата с кръстосани спици с гуми с шипове за офроуд дават да се разбере от пръв поглед, че пътят не свършва там, където свършва асфалтът. Седалката в кожен стил и скоростомерът с аналогов дисплей също грабват окото. Висококачествените детайли като например кръглите фарове с емблемата на BMW придават перфектен вид на класическия heritage.

ДВУЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ

116

Nm макс. въртящ момент на затягане при 6000 rpm

1.170

cc обем

220

kg собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар

820

mm височина на седалката

Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Данни и оборудване

Мощен боксерен двигател за динамично забавление при шофиране.

Двигателят и електрическата инсталация са вече доказали се компоненти на BMW R nineT. Якият двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с капацитет от 1170 cc и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамично усещане при шофиране. И благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА R NINE T SCRAMBLER

Стандартно изпускане

ОСНОВНИТЕ АКЦЕНТИ НА R NINE T SCRAMBLER

Небрежно Scrambler усещане.

Отпуснатата изправена позиция на седене е една от ключовите характеристики на Scrambler. Той не само изглежда безгрижен, но и има приятно усещане при шофиране. Дори дългите пътешествия до най-близкия плаж са неусетни благодарение на по-високите ръкохватки на мотоциклета в сравнение с R nineT, леко намалената подплата на седалката и степенките, които се намират малко по-ниско и далеч назад.

Преглед на техническите характеристики.

Типичен Scrambler. Типичен BMW Motorrad. Когато става въпрос за безопасност, надеждност и качество, BMW R nineT Scrambler е сред най-добрите. R nineT Scrambler е стандартно оборудван с BMW Motorrad ABS. Опционалният ASC също гарантира увеличена безопасност при ускоряване.
Повече за ABS
Зашитата седалка в кожен стил е непромокаема и има високо качество на обработката, с фокус върху автентичната повърхност и външния вид.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Без ограничения.

Безкрайна персонализация: R nineT Scrambler предоставя множество начини за промяна на вида си и поради това характерът на динамичния боксер е напълно по вашия вкус. С пригодена гама от ексклузивно дизайнерско опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари на Original BMW Motorrad, вие можете да направите така, че вашият мотоциклет да отговаря идеално на личните ви предпочитания. Дори и професионалните персонализатори могат да отпуснат креативната си мисъл: благодарение на високата степен на възможност за персонализиране, на практика няма ограничения, когато се отнася до R nineTScrambler.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

УСЕЩАНЕ ЗА ОБЛЕКЛО SCRAMBLER

Яке DoubleR

Спортно кожено яке, направено от изключително устойчива на протъркване волска кожа.

Дънки с пет джоба, сиви

Висококачествени мотоциклетни панталони с класическия стил на дънки с пет джоба.

Градски ботуши

Здрави ниски ботуши с висококачествена изработка.

ОЩЕ МОДЕЛИ НА HERITAGE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.