R nineT Pure

от 24 450 лв*

312 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R NINE T PURE.

ЧИСТ. РЕДУЦИРАН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

BMW R nineT Pure е перфектен за всеки, който обича класическия роудстър дизайн и търси истинско мотоциклетно преживяване. Дизайнът черпи вдъхновение направо от първите мотоциклети. Той напомня на ерата на 70-те и 80-те. Но корените му стигат по-дълбоко. Дори и най-първият мотоциклет на BMW е бил опростен, изчистен и динамичен. През 1923 в сърцето на цялата концепция е бил срещуположният двигател на BMW. В същото време той ви предлага множество опции за персонализиране на мотоциклета. Можете да реализирате мечтите си: за вашия мотоциклет и вашия лайфстайл. Ще усетите откъде идва, независимо дали го персонализирате или се наслаждавате на тръпката от отварянето на дросела.

Редуциран до най-важното

Дизайнът на R nineT Pure напомня на типичния роудстър. Кръглият фар с пръстен от хром, гланцираният корпус и новият кръгъл тахометър допринасят към вида отпред. Пропорциите се определят от мостовата рама от три части, заедно с новата телескопична вилка с класически вид. А като поддържащ елемент, срещуположният двигател чака да изреве. Стоманеният резервоар и традиционно тясната задница са финалните елементи от силует, който е стилен и елегантен: за ловък и самоуверен вид – и всичко това върху впечатляващите лети джанти с 5 спици.
Максимално опростеният дизайн обаче изобщо не е поради модерна носталгия. Целта е всъщност R nineT Pure да позволява пълно персонализиране: можете да го оборудвате, модифицирате, проектирате – вашият мотоциклет, вашият стил. В основата на мотоциклета стои доказана концепция и, разбира се, задължителното качество на BMW Motorrad.

ДВУЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ

116

Nm макс. въртящ момент на затягане при 6000 rpm

1.170

cc обем

219

kg тегло без товар, зареден догоре с гориво/готов за път

805

mm височина на седалката

Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

Данни и оборудване

Доказан срещуположен двигател за напълно индивидуално шофиране.

Двигателят и електрическата инсталация на R nineT Pure развълнуваха мотоциклетните фенове в R nineT. Въздушно/маслено охлажданият двуцилиндров срещуположен двигател с неговите 110 hp (81 kW) обещава за чувствено и жизнено усещане при шофиране и спазва обещанието си – нормално за боксерен двигател. Изпускателната система „2 в 1“ с типичен роудстър вид подчертава този самоуверен стил с плътен и силен звук. Благодарение на стандартната ABS и опционалния ASC вие можете безопасно да използвате тази мощ на улицата.

ОСНОВНИТЕ АКЦЕНТИ НА R NINE T PURE

Ергономиката: стилен и самоуверен.

R nineT Pure ви позволява да реализирате мечтата си за персонализиран мотоциклет. Напълно според вашите идеи. Създайте своя мотоциклет – по свой стил. Благодарение на сравнително ниската височина на седалката, мотоциклетът е подходящ за хора с най-различни размери. Можете също да свалите още повече своя R nineT Pure със заводската опция за ниско прилепване. Дълбок, тесен и здраво подплатен, ще карате по най-добрия роудстър начин – самоуверено, недвусмислено и безпогрешно.

Преглед на техническите характеристики.

R nineT Pure е отворен към вашите идеи. Когато става въпрос за безопасност, тя съвсем ясно отразява нашите идеи: затова BMW Motorrad ABS е стандартна опция. А опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) предотвратява превъртането на задното колело и гарантира по-ефективна електрическа трансмисия: за по-активна безопасност при шофиране в екстремни ситуации. Той дори може да се поръча по време на пътешествието.

Повече за ABS
R NineT Pure предлага следните три възможности – което изберете: пътническа седалка със стандартна пътническа рама. Можете също бързо да разглобите пътническата седалка, ако ще карате сами. Това освобождава и малко повече място за съхранение под малката гърбица. Можете също и да карате R nineT Pure по много спортен и стилистично изчистен начин: без пътническа седалка и пътническа рама.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Точно както ви харесва.

Завършете своя R nineT Pure както искате, лесно, част по част. Например с ексклузивното и първокласно опционално оборудване и аксесоари от BMW Motorrad Spezial и оригинални аксесоари от BMW Motorrad.

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес а производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА НОВИЯ R NINET PURE

HP спортен заглушител

Първокласни части за първокласен звук: произведени изцяло от титаний с връхна капачка от карбон и гравирано с лазер лого на HP.

Защитни капаци на главата на цилиндъра в стил 2V

Визуален акцент на ретро стила: за уникален външен вид.

Горен мост на вилката с къси ръкохватки

По-спортен вид и позиция на сядане с център около предното колело – благодарение на късите ръкохватки.

СТИЛЪТ: ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЧИСТ И ОПРОСТЕН

Черно кожено яке

Мотоциклетно яке, произведено от кожа от водни биволи, издръжлива на протъркване и разкъсване.

Панталони City Denim

Висококачествени модерни мотоциклетни панталони със стилен дънков стил.

Каска Legend nineT

Автентична джет каска в поразяващия вариант на nineT decor.

ALTE MODELE HERITAGE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.