R 1250 RS

от 28 000 лв*

358 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW R 1250 RS.

СПОРТ-ТУРИСТ ЗА БЪРЗАТА ЛЕНТА.

Всяко пътуване се определя от два фактора: времето и разстоянието. С новото BMW R 1250 RS, можеш да съкратиш първия. Или да го удължиш втория, за допълнителна доза удоволствие от карането. Новият боксерен двигател генерира 136 к.с. и 143 Нм, а иновативната BMW ShiftCam технология ти гарантира линейност и изобилие от тяга, без значение от оборотите. Дизайнът на предната секция е напълно нов: светлини с изцяло LED техника и мигновено разпознаваеми аеродинамични форми, осигуряващи допълнителна защита от вятъра. Така можеш да караш по-бързо и по-комфортно от всякога. Едно е сигурно: без значение колко път оставяш зад себе си, всеки метър изминат с R 1250 RS е удоволствие.

ДИЗАЙНЪТ НА S 1000 RR.

Избери цвят.

Без значение от скоростта, винаги ще изглеждаш добре. Различните цветови варианти и изпълнения на R 1250 RS.

Black storm металик

Базовото цветово изпълнение в Black storm металик превръща деня в нощ. Сребристите елементи, като степенките и кормилото, са в стилен контраст.

Изпълнение Sport

Динамичен и екстровертен: BMW R 1250 RS в изпълнение Sport. Цветът е Austin Yellow матов металик, мощен магнит за внимание. Спойлерът на двигателя е изработен от неръждаема стомана и завършва спортната визия на мотора.

Изпълнение Exclusive

Специалната боя Option 719 Stardust металик придава индивидуалност на машината. В зависимост от ъгъла на наблюдение и светлината, цветът изглежда уникален. Апликацията на резервоара и спойлерът на двигателя са изработени от неръждаема стомана, което придава допълнително усещане за качество на R 1250 RS.

Option 719: Stardust металик

Специалната боя Option 719 Stardust металик придава индивидуалност на машината. В зависимост от ъгъла на наблюдение и светлината, цветът изглежда уникален. Апликацията на резервоара и спойлерът на двигателя са изработени от неръждаема стомана, което придава допълнително усещане за качество на R 1250 RS.

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

Спорт и ергономия в перфектен съюз

R 1250 RS предлага уникална комбинация от спортни гени и способности за дълги преходи. Напълно ревизираната предница се характеризира със спойлер на двигателя, който подобрява аеродинамиката и подсилва ‘sport touring’ характера на мотоциклета. Симетричното лице на RS е модерно и балансирано, а геометрията на кормилото определя спортна позиция на каране

2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

1,254

куб. см работен обем

100

к.с. при 7750 об/мин

143

Нм при 6250 об/мин

200

макс. скорост над 200 км/ч

Пълен напред

BMW ShiftCam е името на иновативната технология, която ти позволява да ускоряваш по-бързо, без значение от моментната ти скорост. Това е възможно благодарение на системата за променлив ход и време за отваряне на всмукателните клапани. Повишената до 136 к.с. максимална мощност гарантира още повече динамика, а увеличеният до 1254 куб. см работен обем, означава още по-безусилни спринтове. Макс. въртящ момент е увеличен до 143 Нм, а неповторимият характер на боксерния двигател ти гарантират несравнимо удоволствие от карането.

ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 RS

Стандартно гърне

Впечатляващ дизайн и изработка от неръждаема стомана.

HP спортно гърне

Изработено от титан, с карбонова крайна капачка. Спортното HP гърне генерира могъщ звук.

Това е ново.

Изцяло LED светлини, стандартно.

По-добро и хомогенно осветяване на пътя, както при къси, така и при дълги. Цветът е по-бял, което допълнително подчертава контурите на обектите и подобрява пасивната сигурност.

Фейслифт – нова предна секция с по-спортна визия.

Визуално най-променената секция на R 1250 RS. Новото лице придават по-спортна и модерна визия на мотора, а изцяло LED фаровете светят осезаемо по-добре.

BMW Motorrad Spezial.

Сега можеш да превърнеш своя R 1250 RS в още по-свой, превръщайки го в индивидуален мотор по твой вкус. Без значение дали ще избереш фрезованите компоненти Classic от Option 719 или фрезованите компоненти HP, и двата варианта са прекрасно средство за персонализизация на машината още от завода. Spezial боята Stardust металик, кафявата седалка и двуцветните колела Option 719, правят R 1250 RS още по-уникален. HP спортното гърне пък доставя удоволствие не само с визията си, но и с могъщия звук.

Това е ново.

Bluetooth интерфейса ти позволява ти да свържеш смартфона си с мотоциклета. Висококачественият TFT дисплей е с диагонал 6,5 инча и показва широк набор от информация за мотоциклета, а чрез смартфон приложението, можеш да разполагаш и с навигация, музиката си и да провеждаш телефонни разговори.

RS В ДЕТАЙЛИ.

ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

Мотоциклет, отговарящ на твоя вкус.

Предлагаме широка гама от опционално оборудване и аксесоари BMW Motorrad, специално проектирани за твоя R 1250 RS. Така можеш да персонализираш машината си по свой вкус.

Научете повече

ПРОДУКТИ, КОИТО МУ ПРИЛЯГАТ

Ръкавици.

ProRace

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ProRace

ДРУГИ МОДЕЛИ

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.