R 1250 GS Adventure

от 33 900 лв*

433 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW R 1250 GS ADVENTURE.

СЪЗДАДЕНО ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.

Новото BMW R 1250 GS Adventure е създадено да преодолява всяко препятствие, да покорява всяка една дестинация. Без значение какъв е теренът, могъщият мотоциклет се справя с лекота. Освен с по-високата си мощност, двигателят се характеризира и с още по-линейна работа. Работният обем е увеличен на 1254 куб. см, мощността е 136 к.с.,, максималният въртящ момент е 143 Нм, а начинът по който се доставят те е изключително контролируем. Една от причините за това е изцяло новата технология BMW ShiftCam. Благодарение на нея новият боксер е винаги готов за мощно ускорение, без значение от предавката. Без значение е и естеството на терена към твоята дестинация, защото BMW R 1250 GS Adventure ще те отведе там независимо от всичко.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW R 1250 GS ADVENTURE.

Една дестинация – произволен маршрут.

Не обичаш да следваш утъпканите пътища? Тогава можеш да превърнеш своето BMW R 1250 GS Adventure в своята уникална машина. Всички варианти идват с колела със спици и защитни елементи, подсилващи излъчването за могъщество. Те обаче се характеризират и със своите особености, придаващи индивидуалност. Базовият вариант е боядисан в студения и елегантен цвят Ice Grey. Изпълнението Exclusive излъчва стил и увереност, а HP версията подчертава спортните черти на характера на R 1250 GS Adventure. Без значение кой вариант ще избереш, твоята машина ще е винаги готова за приключение.

Ice grey

Базовото изпълнение е боядисано в елегантния Ice grey, който прави мотоциклета еднакво привлекателен, независимо дали е на пътя или извън него. Основната рама и кормилото са сребристи, а двигателя, ботуша на кардана, спирачните апарати и протекторите на ръцете са в черно. Седалката е в контрастната и привлекателна комбинация черно/червено.

Изпълнение HP

HP версията подчертава спортния характер на R 1250 GS Adventure. Тя комбинира цветовете Light white, Racing blue металик и Racing red по особено динамичен начин. Колелата и спирачните апарати в златисто правят могъщия GS още по-забележителен, както и големите лога HP и GS.

Изпълнение Exclusive

Елегантна и експресивна комбинация от цветове, в чиято основа седи матовия металик Kalamata. Повърхностите и оборудването са изключително висококачествени, спирачните апарати са златисти, а колелата са боядисани в черно. Големите надписи не крият самочувствието на тази изключително способна машина.

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

1254

куб. см работен обем

136

к.с. при 7750 об/мин

143

Нм при 6250 об/мин

217

макс. полезен товар

Открий нови култури.

BMW Motorrad открива нова глава в историята си, с технологията за променливо газоразпределение BMW ShiftCam. Какви са предимствата и за теб? По-гладка работа на двигателя в ниските оборотни режими и висок въртящ момент, независимо от оборотите. Всичко това резултира в едно още по-убедително управление на R 1250 GS Adventure. Работният обем е увеличен на 1254 куб. см, мощността е 136 к.с., а максималният въртящ момент е 143 Нм при 6250 об/мин. Характеристики, които означават още по-голяма еластичност, още по-мощно ускорение и още по-силно усещане за могъщество. Освен за повече тяга, BMW ShiftCam технологията допринася и за оптимизиране на горивните процеси и подобрява ефективността на машината.

ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 GS ADVENTURE.

Стандартно гърне

Впечатляващ дизайн и изработка от неръждаема стомана.

HP спортно гърне

Звучи толкова добре колкото и изглежда. Обшивка от титан, вътрешни компоненти от неръждаема стомана.

Това е ново.

Не изневерява на стила.

Дизайнът на BMW R 1250 GS Adventure излъчва могъщество, здравина и превъзходство. Новите галванизирани апликации до радиатора, както и капака на масления шнорхел, му придават още по-уверен вид. С променен дизайн са също защитните ролбари и защитните апликации на резервоара.

Connectivity с цветен дисплей и висока резолюция – серийно.

Цветният 6,5-инчов TFT дисплей ти дава пълен набор от информация за мотоциклета. Освен това системата Connectivity ти дава възможност да свържеш телефона си. Музика, навигация, провеждане на разговори, всичко е пред очите ти.

Стандартни режими за каране.

Напълно екипиранo за приключения. Новото BMW R 1250 GS Adventure идва серийно и с Hill Start Control (HSC), което го прави още по-лесно за каране по пресечена местност.

BMW Motorrad Spezial.

Гамата на BMW Motorrad Spezial ти дава прекрасна възможност да персонализираш своя R 1250 GS Adventure с разнообразие от висококачествени фрезовани компоненти. Можеш да избереш подчертаващите спортния характер на мотора двуцветни компоненти от серията HP, или пък фрезованите компоненти от серията 719 Classic

Пакетите включват:

  • Капаци за цилиндровите глави, ляв/десен
  • Капак за челото на двигателя
  • Капак за разширителния съд, ляв/десен
  • Регулируемо лостче на спирачката
  • Регулируемо лостче на съединителя
  • Огледала, ляво/дясно
  • Регулируеми степенки, отляво/отдясно

Режими за каране Pro.

Опционалните Riding Modes Pro допълнително разширяват функционалността на машината. Освен чувствителността на газта, те влияят също на работата на ABS системата, динамичния контрол на сцеплението и на окачването Dynamic ESA. В допълнение, Pro режимите идват и с HSC Pro и Dynamic Brake Assist DBC, който прави спирането в екстремни ситуации по-сигурно.

BMW R 1250 GS ADVENTURE В ДЕТАЙЛИ.

ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

Твоят перфектен R 1250 GS Adventure.

Гамата от опции и оригинални аксесоари за R 1250 GS Adventure е всеобхватна. Можеш да конфигурираш своя GS по изцяло твой вкус.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЕКИПИРОВКА ЗА ТВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

Екип Rallye в тъмносиньо, в комплект с ръкавици Rallye.

Изключителен екип, който те защитава и от атмосферните условия. Снабден е с водонепромокаеми слоеве, особено подходящ и за офроуд.

Ботуши GS.

Гарантират максимален комфорт и са устойчиви на водни пръски. Предната им част е термоформована, а подплатата им се маха.

Каска GS Carbon.

Спортният ендуро шлем е лек, стилен, комфортен и изключително здрав.

СХОДЕН ТИП МОТОЦИКЛЕТИ

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.