G 310 GS

от 11.350,00 лв*

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW G 310 GS.

ЖАЖДА ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ. ВСЕКИ ДЕН.

Бъдете спонтанни, нарушете рутината, превърнете ежедневието в лично изживяване. Приключението е винаги на прага ви – превърнете го в свое с G 310 GS. Помага ви да преминете през градската джунгла, уверено и безгрижно, като ви пренася в околните населени места. Защото с G 310 GS не необходимо приключенията да са големи, за да са незабравими. Важното е да ги изпитвате – всеки ден.

ДИЗАЙНЪТ НА G 310 GS

Изберете своя стил.

BMW G 310 GS е наличен в три вълнуващи цветови варианта: racing red, cosmic black и – като истински акцент – pearl white металик.

Racing Red неметалик

Самият цвят гарантира спортен външен вид и оригинална динамика.

Pearl white металик

Графичният мотив в синьо и червено, в комбинация с боядисания корпус в pearl white металик, отразява съвършено класическите цветове на BMW Motorsport.

Negru Cosmic one

Черният цвят подчертава безспорната GS визия.

Типичен GS.

Безспорен GS. Здрав. Различен. И с типичния си дизайн въплъщава прочутия дух на GS. Оригиналното предпазващо ветрозащитно стъкло и обновената GS ергономичност гарантират удоволствие при каране на всяка повърхност. Със свежите и ефектни цветови варианти ще привличате всеки поглед в градската джунгла. Висококачествените елементи на дизайна подчертават безспорната GS визия, когато тръгнете на приключение.

ЕДНОЦИЛИНДРОВ, ЧЕТИРИТАКТОВ ДВИГАТЕЛ

19

инча предно колело

180

mm ход на окачване

835

mm височина на седалката

3,33

разход в литри на 100 km по стандарт WMTC

Четиритактов, едноцилиндров двигател с водно охлаждане

Данни и оборудване

Динамична смес.

Едноцилиндровият двигател е забележителен, тъй като цилиндърът е разположен под ъгъл спрямо задницата и главата на цилиндъра е завъртяна на 180 градуса. Нетрадиционното разположение на двигателя е особено впечатляващо, наред с всичко друго. Поставя центъра на тежестта ниско и близо до предното колело – така ви позволява, карайки G 310 GS, да вземате лесно и точно всеки завой

Това не е безспорен GS само отвън; вътре също ще откриете опита и качеството на BMW Motorrad. Благодарение на ефективното запалване и вторичната въздушна система G 310 GS отговаря изцяло на строгите стандарти IV. Същевременно специалната конфигурация на двигателя осигурява не само нисък разход, но също мощен и хармоничен контрол дори и при високи обороти. 313 ccm и 25 kW (34 HP) при 9500 RPM гарантират мощ и ускорение.

ОСНОВНИ АКЦЕНТИ ПРИ G 310 GS

Лекота и увереност.

Отпускащото каране без напрягане не е проблем, благодарение на типичното за GS положение на седалката. Ръкохватките, степенките и работните елементи са планирани по балансиран начин, така че да са лесни за достигане от мотоциклетисти с всякакъв ръст. А и ходът на окачване 180 mm, стабилната обърната вилка и предното колело 19“ гарантират истинско удоволствие при каране на всяка повърхност. Плътната стоманена рама от мостов тип с решетка помага за стабилността при каране. G 310 GS се управлява лесно и точно през градската джунгла или непознати улици към следващото приключение – всеки ден нещо ново.

Преглед на техническите характеристики.

G 310 GS предлага правилната седалка за всеки тип мотоциклетист и така осигурява отпуснато каране без напрежение. Освен стандартната височина на седалката – точно 835 mm – има налични още две опции като специални аксесоари: по-нисък вариант от 820 mm и по-висока, особено удобно седалка с височина 850 mm.

При G 310 GS ръкохватките и степенките, както и работните елементи, са планирани по балансиран начин, като така гарантират типичното за GS положение на седалката. Така се осигурява отпусната и лесно повдигаща се позиция за мотоциклетисти с всякакъв ръст – съвършен изглед, прецизно управление.

От 2013 г. няма мотоциклет на BMW без това: стандартна ABS. При G 310 GS при всяко пътешествие системата осигурява сигурни маневри при спиране, заедно с мощните спирачни накладки. При оф-роуд ABS може да се изключи.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ G 310 GS

Подвижна чанта за резервоар

Предлага много място, така че нищо да не ви липсва.

BMW Motorrad Navigator Street

От завой на завой.

Стойка за смартфон на BMW Motorrad

Прахо- и водоустойчив твърд калъф за смартфон.

ПЕРФЕКТЕН ВЪНШЕН ВИД, ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА

Костюм VentureShell

Идеалният костюм за летни пътувания по пътя или оф-роуд.

Ботуш Gravel

Водоустойчиви кожени ботуши enduro, подходящи за ежедневна употреба.

System 7 Карбонова каска, флуоресцентен спектър

Задава нови стандарти по отношение на сигурност, аеродинамика и подвижност.

ДРУГИ МОДЕЛИ ADVENTURE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.