F 750 GS

от 18 450 лв*

236 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW F 750 GS.

НАЧАЛОТО НА НЕЩО НОВО.

Кара двигателят ви да работи, всеки ден. Сърцето ви бие с ритъма на BMW F 750 GS. Билетът ви към приключения. С балансираната, изцяло Enduro машина ще сте господар на всички пътища, без значение от повърхността, а и ще разширите своите хоризонти – защото искате повече. F 750 GS ви дава повече мощ, повече удобство, повече GS дух. Почувствайте двигателя със силен характер и се насладете на лесното управление на F 750 GS. Докато сте навън и откривате света, безопасността на мотоциклета ви е овладяна с Автоматичен контрол на стабилността (ASC) и ABS. И със  заводската опция Connectivity, 6,5-инчовият TFT дисплей показва, наред с всичко друго, на кое кръстовище трябва да завиете или кой се обажда. Кратко и ясно – без да ви разсейва от пътя. Влизането към следващото ви изживяване е – също и благодарение на ниската височина на седалката – по-лесно от всякога.

ДИЗАЙНЪТ НА F 750 GS

Изберете своя стил.

Тук можете да пригодите F 750 GS, така че да хармонира с личните ви предпочитания: можете да избирате между базовия цвят Light white, Austin жълт металик (като добавка) за спортен вид и стил Exclusive в елегантен Stereo матов металик.

Light white

Вашият мотоциклет се забелязва дори и с базовия цвят.

Austin жълт металик

F 750 GS изглежда още по-динамичен при впечатляващото боядисване с металик.

Стил Exclusive

Машината изглежда елегантно и уверено със стил Exclusive и цвят Stereo матов металик.

Истински GS корени.

Очевидно е: от олекотената задна част до ефектния преден резервоар и типичния за GS преден калобран, елементите на дизайна на F 750 GS говорят ясно: мотоциклетът е с гените на GS. Типичната линия е характерна и оригинална. Погледнато отпред новите светодиодни фарове са особено ефектни – истински светлинен портрет. И поцинкованият радиатор при стил Exclusive подчертава високото качество на машината и въплъщава духа на GS. Открийте повече!

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

57

kW (77 hp) при 7500 rpm

853

cc обем

83

Nm макс. въртящ момент на затягане при 6000 rpm

815

mm височина на седалката

Четиритактов, двуцилиндров сериен двигател с водно охлаждане

Данни и оборудване

Нов двуцилиндров двигател при стартиране.

Когато запалите своя F 750 GS, започва пътешествието към непознати земи. Пъргавият двуцилинров редови двигател ще ви накара да се усмихнете – с 57 kW (77 HP) дава на новопроектирания двигател изобилие от мощност при задното колело – при това запазва разхода да е все така нисък (4,1 l на 100 km според WMTC).
За млади мотоциклетисти с шофьорска книжка клас A2: дори и версията с ограничена мощност, с 35 kW (48 HP), ви дава това истинско GS усещане.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА F 750 GS

Сериен заглушител

Ефектен заден заглушител от неръждаема стомана.

HP Akrapovič спортен заглушител

Нанизващ се заглушител за тонов звук и забележителна визия. С титаниево покритие, вътрешност от неръждаема стомана. Намалено тегло в сравнение с други серии с прибл. 2,3 kg

Всяко начало е лесно.

Пъргавото управление, високият комфорт и възможността по-ниско окачване правят влизането ви в света на GS по-лесно от всякога. За да е гарантирано, че сте настанени идеално, F 750 GS може да се пригоди към различни височини на седалката: от снижено 770 mm до 830 mm. И това не е всичко: Спокойната, но същевременно активна позиция на седене и регулируемата ергономичност помагат за вашата активна безопасност и създават връзка между вас и вашия мотоциклет – за удобен туринг.

ООСНОВНИ АКЦЕНТИ ПРИ F 750 GS

Стил Exclusive.

Желаете ли да получите елегантна производителност с вашия F 750 GS? Значи стилът Exclusive с цвета си Stereo матов металик е идеален за вас. При този стил поцинкованият радиатор заслепява с големия стикер GS, а джантите с цвят сив гранит въвеждат идеално F 750 GS. Седалката в черно и сиво, двата протектора за ръце и сивата анодирана ръкохватка допълват изискания външен вид.

Елегантно начало.

BMW F 750 GS ви представя интелигентно – с Connectivity: можете да свържете своя смартфон към F 750 GS през Bluetooth и да управлявате широка гама от иновативни функции, използвайки интуитивния мултиконтролер на ръкохватките. После те се показват на 6,5-инчовия TFT дисплей. Навигацията на Connectivity завой-по-завой ви показва пътя с необикновено ясно представяне, директно на дисплея. И това не е всичко: при свързване с комуникационната система на BMW Motorrad говоренето по телефона е толкова лесно – без значение дали приемате обаждане или вие звъните. Тъй като при свързване на вашия смартфон към мултиконтролера, имате даже и достъп до вашия списък с контакти и можете да избирате от тях. Благодарение на комуникационната система вие дори можете да избирате музика от смартфона си и да слушате докато карате. Винаги интуитивен и без отвличане на внимание – гаранция, че никога няма да се разсеете.

Удобно и с удоволствие при каране.

Има по нещо за всеки тип мотоциклетист: F 750 ​​GS може да бъде пригоден към вашите нужди – налични са много седалки с различна височина на седалката. Също така има и ниска двойна седалка и седалка comfort. По желание мотоциклетът може и да бъде снижен.

Още акценти при F 750 GS

Модерният заден светодиоден фар подчертава динамичния дизайн на BMW F 750 GS. В пакета за оборудване ABS Pro той се превръща в динамична стоп светлина, като предоставя още повече безопасност.

BMW F 750 GS е оборудван с малко челно стъкло, предоставящо достатъчно защита от вятър и промени във времето при всичките ви пътувания. При заявка можете да добавите към аксесоарите си и голямо челно стъкло.

  • Със стандартната стойка за багаж сте подготвени за всяка вероятност: предлага ви достатъчно място за чанта или раница.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

За вашите нужди.

Изцяло GS: при F 750 GS има налична широка гама от специализирано оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad. Позволява съвършено да пригодите своя мотоциклет към вашите нужди и изисквания.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА F 750 GS

HP спортен заглушител

Нанизващ се заглушител за плътен звук, по-голям въртящ момент и по-ниско тегло.

Чанта за резервоар

Изключително функционална чанта за резервоар. Идеален спътник за еднодневно пътуване или малко багаж.

Предпазител за двигател

Ефективна защита от повреда на двигателя и характерната Enduro визия.

ПОДХОДЯЩО ОБЛЕКЛО ЗА ВАШЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Костюм GS Dry, цвят „антрацит“

Водоустойчив, enduro костюм за начинаещи, подходящ за туринг.

Ръкавици GS Dry

Enduro ръкавици, изработени от смесица кожа и текстил.

Каска System 7 карбонова, флуоресцентен спектър

Задава нови стандарти по отношение на сигурност, аеродинамика и подвижност.

ДРУГИ МОДЕЛИ ADVENTURE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.