BMW MOTORRAD ЧАСТИ.

САМО НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШЕТО BMW.

Желаете да се доверите безусловно на вашето BMW. През цялото време, 100 процента. Уверете се, че винаги използвате Original BMW Motorrad Части. Те остават достъпни докато мотоциклетът ви остарее и могат да бъдат получени в кратки срокове благодарение на идеалната логистика при съхранение. Модерните техники на производство гарантират високо качество и действие. Частите отговарят на стандартните продукти и трябва да преминат много тестове, за да се гарантира, че отговарят на същите строги изисквания като тези наложени от оригиналните ни части. И преди всичко те са оптимално пригодени и одобрени за вашата машина. Дайте на BMW си това което заслужава – нищо освен най-доброто: за оптимална производителност и забавление при шофиране през целия експлоатационен живот.

ORIGINAL BMW MOTORRAD СПИРАЧНИ НАКЛАДКИ.

Спирачките на вашия мотоциклет са най-важния компонент по отношение на безопасността. Те трябва да бъдат винаги в идеално работно състояние. Защото преди всичко би могло да бъде въпрос на милиметри или милисекунди.

МОТОРНО МАСЛО ADVANTEC ORIGINAL BMW.

С ADVANTEC Original BMW Engine Oil вашият мотоциклет ще върви по същия начин както е вървял в първия ден, дори след хиляди километри. То е идеално приспособено към двигателя на машината ви. Защото е разработено от същите специалисти, които са го създали.

Оригинални BMW Motorrad спирачни дискове.

Независимо дали карате в града, през планинските проходи или на състезателната писта, спирачките ви винаги трябва да работят. Идеално. Дори при тежки условия. Ето защо подлагаме спирачните си дискове на най-стриктни тестове. За най-дългия експлоатационен живот и най-краткия спирачен път.

Original BMW Motorrad маслени филтри.

Двигателят ви е перфекционист. Ето защо трябва да му давате не само най-доброто масло, но и най-добрите филтри, които са обширно тествани и идеално пригодени за вашата машина. Филтрите ни ефективно отстраняват горивни остатъци, метални парчета и прахови частици. За стабилно маслено налягане и отнемащи дъха характеристики. Километър след километър.

BMW Motorrad гуми.

Независимо дали искате да счупвате рекорди за скорости или обикаляте по света, нашите сервизни специалисти знаят кои гуми са точно за вас. Те ще работят с вас, за да намерят точната комбинация за машината ви. Пригответе се за оптимална работа и перфектна теглителна сила. И справяне с всеки завой по-бързо.

Оригинални BMW Motorrad батерии.

Свършете вашата част. С машина, която се подчинява винаги при натискане на бутона. Нашите акумулатори ви осигуряват надеждността, от която се нуждаете. Те са идеално пригодени за вашия мотоциклет и никога няма да ви изоставят, дори при най-екстремните условия. Така ще сте готови да излезете на пътя по всяко време. Без значение накъде сте тръгнали.

Original BMW Motorrad въздушни филтри.

Един двигател трябва да диша, за да осигурява най-добрата производителност. Ето за какво са нашите филтри. Те намаляват смукателния шум, както и износването. Дайте на двигателя си точния въздух, от който се нуждае: чист. За оптимално действие.

Original BMW Motorrad запалителни свещи.

По-мощни и по-трайни от всякога: С нашите запалителни свещи винаги ще сте в безопасност, дори и при най-екстремните условия. Не е изненадващо, че са тествани по време на процеса на проектиране на мотоциклета и пригодени за вашата машина. За оптимално действие и максимална ефективност. За следващото ви пътуване. Без значение накъде сте тръгнали. Да потегляме!

Партньорски сервизи на BMW близо до вас.

Чрез световната ни сервизна мрежа ние сме навсякъде по всяко време на ваше разположение. Намерете сервизен партньор на BMW близо до вас и се възползвайте от услугите му.

Намерете партньорски сервиз

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.