ЛИЗИНГ.

ИКОНОМИЧНИЯТ НАЧИН ДА КАРАТЕ МОТОЦИКЛЕТ.

Независимо дали карате вашия BMW мотоциклет по работа или за удоволствие, ние ще ви заведем до вашата мечтана машина бързо и лесно – с лизингово решение, обхващащо всички основни части. Плащате само за ефективната употреба и в края на периода имате възможността да преминете към мотоциклет BMW от последно поколение.

Мечтите стават реалност.

Вземете идеалното финансово решение още от самото начало. С предложението за лизинг от BMW Financial Services, вие плащате само за действителното използване и управлението на вашия мечтан мотоциклет за фиксирана и примамлива цена. Можете да управлявате сумата на месечните вноски, като промените договорения период, годишния километраж и при желание, чрез извършване на еднократно специално лизингово плащане. Разбира се, при изгодни условия и без никакъв риск от препродажба.

Възможности за покупка за частни клиенти.

В края на договора имате възможност да закупите мотоциклета BMW. В този случай, стойността на изплащането (остатъчната стойност) вече е договорена от самото начало.

Финансови облаги за юридически клиенти.

Повишена ликвидност – отбележете чистата стойност и покриването на лизинговите разходи като оперативни разходи в данъчната ви декларация.

Вашите ползи накратко:

  • Плащате само за използването на мотоциклета.
  • Съгласувани месечни вноски.
  • Без маркетингов риск в края на договора.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.