SAFETY 360°.

Безопасността изисква действия. Не думи.

За да се насладите наистина на пътя, трябва да бъдете безгрижни. И върху мотоциклет. Ние в BMW Motorrad винаги работим по нови решения, които ви позволяват да фокусирате погледа и съзнанието си върху най-важното: безгрижно и забавно изживяване с мотоциклет.

Нашата цялостна концепция Safety360 осигурява всичко, от което клиентите ни се нуждаят за безопасно пътуване. Тя обхваща три взаимосвързани области: 

1. Съвременна ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО за активна безопасност на самото превозно средство.

2. Високо иновативно и функционално ОБОРУДВАНЕ ЗА МОТОЦИКЛЕТИСТА.

3. Фокус върху вас, мотоциклетиста и вашата пасивна безопасност чрез висококачествени курсове за ОБУЧЕНИЕ ПО МОТООЦИКЛЕТИЗЪМ за всяко ниво на умения и всеки тип терен.

Safety 360° е основен приоритет за BMW Motorrad – защото безопасността е всичко за вас.

ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО

От телескопичната вилка през 1937 г. до Connected Ride в дигиталната епоха: ние от BMW Motorrad непрекъснато предефинираме стандартите за безопасност в мотоциклетното инженерство през последните 90 години и ще продължим да го правим занапред. Това е така, защото даден мотоциклет не получава логото на BMW, докато не отговори на нашите стандарти за функционалност и безопасност в еднаква степен. Този баланс се осигурява чрез набор от напълно интегрирани системи, които гарантират едно забавно и безопасно изживяване на пътя.

ОБОРУДВАНЕ ЗА МОТОЦИКЛЕТИСТИ

Широката гама оборудване за мотоциклетисти идеално подпомага пасивната безопасност при каране. Повече от 40 години BMW Motorrad е единственият производител, който отделя посвещава експертния опит в областта на мотоциклетите на разработването на висококачествено, безопасно мотоциклетно облекло.

Концепция C.A.R.E.

Удоволствието от карането започва много преди да се качите на мотоциклета си. То започва с оборудването за мотоциклетисти на BMW Motorrad, което отговаря на стандартите C.A.R.E. C.A.R.E. – Концепцията на Advanced Rider Equipment е обещанието на BMW Motorrad за максимална безопасност, най-нови иновации, оптимално прилягане и комфорт, както и върховно качество на продуктите.

Научете повече

ОБУЧЕНИЕ НА МОТОЦИКЛЕТИСТИ

Мотоциклетът е толкова обезопасен, колкото е мотоциклетистът. Ето защо, от 1970 г. насам, предлагаме собствени курсове за обучение от висок калибър. Днес BMW Motorrad има глобална мрежа от партньори и инструктори, които безопасно могат да ви представят вълнуващия свят на мотоциклетизма или да увеличат уменията на по-амбициозните мотоциклетисти.

Постижения.

Safety 360°.

Научете повече

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.