ИНОВАТИВНИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.

ПОВИШЕНА БЕЗОПАСНОСТ. ПОДОБРЕНИ ДИНАМИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ.

Никога не сме чували за прекъсвания и винаги сме гледали далеч напред в бъдещето. Нашата визия: пораждане на възможно най-голямо чувство за свобода при всяко каране и създаване на съвършено единство на човек и машина. И най-хубавото е: вече можем да демонстрираме това визионерско превозно средство – BMW Motorrad VISION NEXT 100. Нашата цел е да изграждаме всеки един мотоциклет BMW така, че да постигнем възможно най-страхотното изживяване за вас. Това важи както за мотоциклета на бъдещето, така и за всеки мотор, който сме пуснали по пътищата в миналото. Винаги мислим напред и разработваме нови решения, иновации и технология, които правят индивидуалното ви изживяване при каране възможно най-безопасно и комфортно. На тази страница можете да намерите забавни факти от миналото, които си заслужава да знаете, днешни иновации, както и визии за бъдещето.

Vision Next 100

В началото беше визията. И в BMW Motorrad тя прие много специфична форма: с VISION NEXT 100 мобилността на бъдещето се появи в настоящето.

Научете повече

CONCEPT LINK.

Интелигентното свързване на човек, превозно средство, мотоциклетно облекло и околната среда ви позволява най-високата степен на свобода. Концептуалното проучване на Concept Link създава безпроблемно пресичане на дигиталния и аналоговия свят – за едно удобно изживяване при движение в градската среда на бъдещето.

Научете повече

ЛАЗЕРЕН ФАР.

С лазерния фар за мъгла никога не губите дестинацията си от поглед. Изключително големият обхват ви позволява да възприемате потенциалните рискове 11 секунди по-рано, отколкото при конвенционалните фарове, при скорост от 100 km/h.

ОБЩИ ИНОВАЦИИ

CONNECTIVITY - TFT ДИСПЛЕЙ И ИНТЕРНЕТ ПРИЛОЖЕНИЕ НА BMW MOTORRAD

С оборудването по избор Connectivity ще бъдете напълно свързани и винаги ще имате достъп до информацията, която ви трябва. Комбинацията от 6,5-инчов TFT дисплей и мултуконтролер на ръкохватките ви позволява интуитивно управление на функциите на машината. Независимо дали искате да лесно да се ориентирате в града чрез навигация със стрелки с интернет приложението на BMW Motorrad, да се обадите по телефона, докато карате или да слушате идеалната песен – благодарение на Connectivity, можете да запазите концентрацията си върху пътя и да възприемате цялата важна информация.

Научете повече

ШАСИ И ДЖАНТИ ОТ КАРБОН

Най-доброто качество на карбона е: неговото превъзходство. Можете да вземате всеки завой по-остро, да ускорявате по-бързо и да натискате спирачки по-късно. За първи път BMW Motorrad използват безкомпромисно шаси и джанти от карбон (карбонова технология) за HP4 RACE. С твърдостта на алуминия и здравината на стоманата, той определя нови стандарти в производството на всички превозни средства.

Научете повече

ECALL. ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОБАЖДАНЕ ПРИ СПЕШЕН СЛУЧАЙ.

ECALL осигурява бърза и надеждна помощ в момента, в който имате нужда от нея. Интелигентното обаждане при спешен случай винаги е на ваша страна и на вашия език и ви осигурява помощ при произшествия и спешни ситуации.

Научете повече

ПОДПОМАГАНЕ НА СТРАНИЧНИЯ ИЗГЛЕД.

С помощта на допълнителното оборудване за подпомагане на страничния изглед държите всичко под контрол – дори това, което не можете да видите.

Научете повече

КАСКА BMW SYSTEM 7 CARBON.

System 7 Carbon ви осигурява пълен комфорт – и си остава лека. Тъй като карбоновата обвивка на каската се произвежда при сложен процес на предварителна обработка, който позволява намаляване на теглото с 25%, в сравнение с конвенционалните процедури.

Научете повече

C EVOLUTION.

100% електрически. 100% изживяване при каране. Електрическият макси скутер е първият по рода си и не прави никакви компромиси. Напротив, той оставя дълготрайни впечатления. Съчетанието между батерията, двигателя и интелигентните режими на каране гарантират пробег до 160 km и ви превозва там, където искате да отидете в градската джунгла.

Научете повече

ABS PRO.

ABS Pro превръща всеки завой в изключително приятно изживяване при каране: ABS Pro позволява по-безопасно намаляване на скоростта при извънредни ситуации. Тенденцията на мотоциклета да се връща от наклонена в изправена позиция е намалена до минимум. Това означава, че мотоциклетът остава под контрол дори при маневри с рязко спиране в завои.

Научете повече

Постижения.

Най-важните иновации.

Научете повече

Safety 360°.

Безопасността изисква действия. Не думи.

Научете повече

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.